Betöltés...

Légyirtó Csapda 100 m2

Ár: 34.900 Ft

Légyirtó 
Hálózati rovarirtó készülék. Az üzembe helyezett készülék a repülő rovarokat magához vonzza, majd feszültség mellett megsüti azokat. Készülék a tetemet összegyűjti. Ennek a készüléknek a rendeltetésszerű használata a repülő rovarok UV lámpákkal való odavonzása és az elektromos fémrácsok áraműtéssel való elpusztításuk. Pl: szúnyogok, legyek, molylepkék stb. Kül és beltéri háztartási használatra alkalmas, használható kertben, udvarban, teraszon stb.

 


Rovarirtó adatok


 


Védett felület: 100  m?
Tápellátás: 220-240 V - 50 Hz
Fényforrás: Fénycső
Energiafogyasztás: 9 W
Méretek: M. 30 cm, D: 20 cm
Irtható rovar: szúnyog, légy, molylepke (minden repülő rovar ellen)


Használati utasítás

A készülék csatlakoztatása előtt gondosan olvassa el ezt a használati útmutatót, hogy elkerülje a helytelen használatból eredő károkat. Fontos, hogy alaposan tanulmányozza át a biztonsági előírásokat Ez a rovarcsapda a rovarok vonzására speciálisan kialakított UV-A fényt használ. Ez a fény, amely szabad szemmel nem látható, vonzza a rovarokat, majd egy erős ventilátorral beszívja öket a csapda alsó gyüjtőtartályába. A folyamatos elszívás hatására a rovarok kiszáradnak és elhalnak. Az eszköz vegyszerek nélkül működik, környezetbarát és ártalmatlan emberekre és háziállatokra. Segít megszabadulni a bosszantó repülő rovaroktól otthonában. Biztonságosan használható beltéren és kültéren egyaránt, a magas feszültség veszélyei nélkül! A magas feszültségű készülékekkel ellentétben nem serceg, nincs égett bogárszaga! 

A csomag tartalma

1. Hatékony UV-A lámpa.
2. Erős és hosszú élettartamú ventilátor.
3. Csalianyag tartály, amely segít további rovarokat vonzani.
4. Levehető lábak.

Figyelmeztetések:

1. Használat előtt olvassa el a használati útmutatót.
2. Működés közben ne helyezzen be fém tárgyakat a készülékbe.
3. A bekapcsolás előtt ellenőrizze a helyi feszültséget.
4. Használaton kívül helyezés, tisztítás vagy javítás előtt, mindig húzza ki a hálózati csatlakozót.
5. Ügyeljen arra, hogy gyerekek ne játszanak a termékkel. Felnőtt felügyelete szükséges, ha a készüléket gyerek használja, vagy ak közelében tartózkodik.
6. Ezt a készüléket, 8 évesnél fiatalabb gyermekeknek és csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességekkel rendelkező személyeknek, vagy akiknek nincs megfelelő tapasztalatuk vagy ismeretük nem használhatják felügyelet nélkül. Ha a tápkábel sérült, azt a gyártónak, a szervizközpontnak vagy egy szakképzett technikusnak kell kicserélnie. Bármilyen más javítást csak erre vonatkozó engedélyjel rendelkező szerviztechnikus végezhet el.
7. Ne érintse meg a mozgó részeket. Ne érintse meg a ventilátort működés közben.
8.Ne helyezze a készüléket közel hőforráshoz, gázhoz, olajhoz vagy más gyúlékony anyagokhoz.

Telepítés és használati útmutató

Csomagolja ki a készüléket. Szezonon kívül tárolja a készüléket az eredeti csomagolásában (ha szükséges). Csatlakoztassa a kábelt a konnektorba. Nyomja meg a csapda tetején található bekapcsoló gombot az "I" állásba. A ventilátor a bekapcsol, és a csapda felvilágít. A legjobb hatékonyság érdekében hagyja készüléket állandóan bekapcsolva, kivéve a tisztítást vagy karbantartást. A csapda hatékonysága éjszaka magasabb. A legjobb eredmény érdekében helyezze távol a készüléket más fényforrásoktól. A készülék otthoni használatra van tervezve. Helyezze a készüléket legalább 3-6 méterre az emberek tartózkodási helyétől. Ez a készülék ellenáll az időjárás? hatasoknak - kultéri használatra alkalmas, beleértve az esős időjárást is. A rendszeres tisztitás meghosszabbitja a keszulék élettartamát, megelőzi az esetleges kigyulladását és biztosítja a hatékonyabb működést. Tisztitsa meg hetente, vagy ha a gyűjtötartály majdnem tele van rovarokkal. A tisztitashoz nyomja meg a kikapcsolo gombot a a "0" kikapcsolt állásba. Amikor a rovarok benne ventilator leáll, fény kialszik, a készülék kikapcsol.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.07.15
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) " Légyirtó Csapda 100 m2" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-