Betöltés...

Professzionális, összecsukható sminkes szék lábtartóval, 40x54x116 cm, fekete

Ár: 30.990 Ft

Professzionális, összecsukható sminkes szék lábtartóval, 40x54x116 cm, fekete 



Ez a kivételesen erős és kényelmes sminkeléshez tervezett szék, akár rendezői székként is kiválóan működik. A legmagasabb minőségű, feketére színterezett bükkfából és alumíniumból készült. Az üléshuzat vízálló és strapabíró Oxford 600D anyag. A termék teherbírása 140 kg-ig terjed! Annak köszönhetően, hogy a szék fából készült, rendkívül erős szerkezetű, ami stabilitást biztosít az ülő személy számára. A karfák és az alján lévő lábtartó kényelmesebbé teszi a széket és garantálja a biztonságot a használat során.


A szék könnyen és gyorsan összecsukható, ennek köszönhetően kis helyen elfér és bárhová könnyen szállítható. A termék további előnye a könnyű anyaghasználat. Összecsukáshoz mindössze annyit kell tennie, hogy a széket a karfánál fogva megfogja, és befelé mozgatja. Ezenkívül a háttámláról eltávolíthatja az anyagot, és körbetekerheti a szerkezetet, hogy az ne nyíljon ki az áthelyezés során. Tökéletes a mobil szolgáltatásokat nyújtó sminkmesterek, továbbá professzionális szépségszalonok és fotóstúdiók számára. A szék lábtámasza és a karfák jelentősen javítják az ülés kényelmét sminkelés közben.


Annak köszönhetően, hogy a sminkszék stílusos fekete színű, továbbá funkcionális kivitelezésű, tökéletesen illeszkedik és egyedülállóan fog mutatni bármilyen belső térben. Egyedi megjelenésének köszönhetően rendezői székként is tökéletes lehet, ami minden filmforgatás elengedhetetlen eszköze.


Tulajdonságok:



Sminkes szék lábtartóval
Összecsukható szerkezet
Karfás kivitel
Minőségi anyaghasználat 

Kényelmes és biztonságos
Szín: fekete
Szerkezet: bükkfa + alumínium
Huzat: 600D oxford szövet
Maximális terhelés: 140 kg
Méretek kinyitva (H × Sz × M): 40 × 54 × 116 cm
Összecsukott méretek (H × Sz × M): 50 × 19 × 91 cm
A szék súlya: 6,35 kg


A csomag tartalma:



1 db összecsukható sminkesszék




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.13
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Professzionális, összecsukható sminkes szék lábtartóval, 40x54x116 cm, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP