Betöltés...

2 az 1-ben ablakmosó szett, hosszabbítható nyéllel

Ár: 6.990 Ft

2 az 1-ben ablakmosó szett, hosszabbítható nyéllel
Tedd egyszerűvé és hatékonnyá az ablakpucolást a 2 az 1-ben ablakmosó szettel!
Ez az eszköz tökéletes választás mindenkinek, aki gyorsan és könnyedén szeretne ragyogóan tiszta ablakokat varázsolni otthonában. A praktikus és innovatív kialakításnak köszönhetően egy eszközzel végezheted el a teljes tisztítási folyamatot, hosszabbítható nyelével pedig könnyen elérheted a magasabban lévő felületeket is.
A szett két funkciót egyesít: az egyik oldala egy mikroszálas kendővel van ellátva, amely hatékonyan távolítja el a port és a szennyeződéseket az üvegfelületekről. A másik oldalon egy gumis lehúzó található, amellyel könnyedén eltávolíthatod a felesleges vizet és csíkmentes felületet érhetsz el. A mikroszálas kendő kíméletes az üveghez, de erőteljes a szennyeződésekkel szemben, így garantálva a makulátlan tisztaságot. Az ergonomikus fogantyú biztosítja a kényelmes használatot és a stabil fogást.

Termék hossza: 163 cm
Mikroszálas fej mérete: 28x8 cm
Gumis fej mérete: 30,5 cm
2 db mikroszálas kendővel
Előre és hátra hajló, 180 fokban dönthető fejjel
Csomag súlya: 0,6 kg
Termék súlya: 0,5 kg
Csomag mérete: 9x9x43 cm

 
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.10
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "2 az 1-ben ablakmosó szett, hosszabbítható nyéllel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: