Betöltés...

Vákuumzsák készlet ágyneműk és ruhák tárolására, 10 db 50×70 cm-es vákuumzsákkal, kézi légszivattyúval

Ár: 4.390 Ft

Vákuumzsák készlet ágyneműk és ruhák tárolására, 10 db 50×70 cm-es vákuumzsákkal, kézi légszivattyúval 



A 10 darabos vákuumzsákkészlet használatával, a tárolt tárgyak tökéletesen védve vannak a por, szennyeződés, víz, nedvesség vagy molyok ellen. A légmentesen tárolt ruhák és textíliák tovább maradnak frissek és úgy néznek ki, mintha újak lennének. Egyszerűen pakolja az eltárolandó ruhaneműt a zsákba, zárja le a simítózárral, majd szívja ki a levegőt. Használjon normál porszívót vagy a készlethez mellékelt kézi légszivattyút. Ezzel akár 80%-kal csökkentheti a térfogatát, így rengeteg helyet takaríthat meg.


Bármit, amit a zsákba tesz, tárolhatja a pincében, padláson vagy garázsban, és a ruhái nem sérülnek meg és kellemetlen szagokat sem vesznek át. Tökéletes költözéshez, de ideális szezonális ruhák vagy ágyneműk tárolására is. Remekül használható utazáshoz, amikor szűkös a hely a bőröndben, és sok ruhára van szüksége.


A készlet további előnye a kézi szivattyú, ami akkor is működik, ha nincs lehetősége porszívót használni pl. utazáskor a meglátogatott helyen. A szivattyú menetes kialakítású, a zsákhoz csavarozható, ez megkönnyíti a levegő hatékonyabb kiszívását.


A zsákok többször is felhasználhatók. Használat után nem veszítik el kedvező tulajdonságaikat.
A zsákból való kivételt követően a ruhái még mindig frissek és illatosak lesznek!


Tulajdonságok: 




Újra felhasználható
Helytakarékos
Könnyen használható
Kézi szivattyú a készletben
Szín: átlátszó
Zsákok száma: 10 db
Méret: 50×70 cm
A készlet súlya: 0,962 kg


A csomag tartalma:



10 db vákuumzsák 50×70 cm méretben 
1 db kézi légszivattyú
Zsákzáró klipszek




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Vákuumzsák készlet ágyneműk és ruhák tárolására, 10 db 50×70 cm-es vákuumzsákkal, kézi légszivattyúval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP