Betöltés...

Digitális időjárásjelző állomás

Ár: 13.990 Ft

Digitális időjárásjelző állomás
LCD színes kijelzővel
Az időjárás állomás egy LCD színes kijelzővel rendelkezik, amely 4 fényerősségi szintet kínál: erős fény, közepes fény, alacsony fény és nincs fény. A kijelzőn minden fontos adat egy pillantással megtekinthető, mint például az idő (12 órás vagy 24 órás formátumban), dátum és hét, 12 szintű holdfázis kijelzés, 5 szintű szobai klímakomfort kijelzés és ablak nyitás/zárás emlékeztető funkció. A készülék 7 nyelven használható (angol, német, olasz, francia, spanyol, holland és dán), könnyen olvasható.
Vezeték nélküli érzékelő
A vezeték nélküli időjárás állomás fejlett 433,92 MHz-es RF szenzor technológiát alkalmaz, az kültéri érzékelő pontosan gyűjti az adatokat és gyorsan továbbítja a beltéri vevőhöz. A hatótávolság nyílt területen 60 méter. Az kültéri érzékelő vízállósági szintje: IPX4. Az érzékelő falra akasztható vagy elhelyezhető, könnyen telepíthető.
Hőmérséklet, páratartalom és légnyomás kijelző
Ez az időjárás állomás óra pontosan kijelzi a beltéri és kültéri hőmérsékletet és páratartalmat. Ezen kívül megmutatja a trendeket és rögzíti az elmúlt 24 óra maximális és minimális beltéri és kültéri hőmérséklet és páratartalom értékeit. Beltéri hőmérséklet tesztelési tartomány: -9,9°C-tól 50°C-ig. Kültéri hőmérséklet tesztelési tartomány: -40°C-tól 70°C-ig. Légnyomás teszt: 600hPa/mb-tól 1100hPa/mb-ig (17.72inHg~32.50inHg).
Időjárás előrejelzés
A házi időjárás állomás 5 féle időjárás előrejelzést kínál (napos, felhős, borult, esős és havas) és időjárás trend kijelzést, amely előrejelzi a következő 12 óra időjárását. Emellett fagyriasztó funkcióval, komfort indikátorral és ablak nyitás/zárás emlékeztetővel is rendelkezik, hogy naprakész legyen a beltéri környezettel kapcsolatban, ideális az idősek és gyermekek számára. A készlet nem csak egy időjárás állomás, hanem ébresztőóra is, manuálisan beállítható idővel és 5-30 perces szundi funkcióval.
Munkanapi mód és szundi funkció
A készlet nem csak egy időjárás állomás, hanem egy kettős ébresztőórával ellátott ébresztőóra is. Három riasztási mód közül lehet választani: hétfőtől péntekig/hétfőtől szombatig/hétfőtől vasárnapig. Amikor megszólal az ébresztő, nyomja meg a "szundi" gombot, és 1-30 perc szundi időt kap, hogy elkerülje a késést a munkahelyre. Az ébresztőóra kikapcsol, ha megnyom egy másik gombot.
Széleskörű alkalmazás
Az időjárás állomás 2 AAA elemmel vagy USB kábellel működik, a távoli érzékelő 2 AA elemmel működik, így bármilyen asztalra elhelyezhető. A kijelző elhelyezhető otthonában, irodájában, hálószobájában, gyerekszobában vagy tárgyalóban. Tökéletes gyerekeknek, felnőtteknek, tinédzsereknek, időseknek és minden korosztálynak.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Digitális időjárásjelző állomás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: