Betöltés...

SONGMICS Rozsdamentes acél szemetes 3 szelektív gyűjtőrekesszel, belső vödrökkel, 3x8 literes, ezüst és fekete

Ár: 23.033 Ft



Anyag: rozsdamentes acél (ház); műanyag (belső doboz)
Kosár belső méretei: 23 x 35 x 14 cm (HxHxMe)

Ideális szemétleválasztó - Anyag:
Rozsdamentes acél ház; Belső műanyag vödör. Ellenáll a karcolásoknak és a rozsdának. Ezzel a szemétleválasztóval (24 L) a szemét válogatása gyerekjáték. A hármas szortírozás nagyon praktikus a három lapkával (mindegyik 8 L). A kiváló minőségű rozsdamentes acél hosszú élettartamot garantál és hozzájárul az elegáns megjelenéshez.
Csendes nyitású pedálmechanizmus:
Könnyű és kényelmes nyitás a pedálmechanizmusnak köszönhetően. A láb mechanizmusa nagyon kényelmes, és nem igényel nyers erőt a lábakban. A pedálok feltűnően színesek. A csúszásgátló pedálok megkönnyítik a nyitást. A mindennapi használat során nagyon stabilnak és csendesnek bizonyul.
Gyakorlati felosztás 3 belső tartályra:
3 robusztus belső tartály kiváló minőségű fekete műanyagból (PE-polietilén). A három levehető tartály tökéletesen alkalmas a hulladék szétválasztására, és a króm fogantyúknak köszönhetően gyors és egyszerű ürítést biztosít.
Tökéletes kialakítás:
A fedél csendesen nyílik és záródik a pedállal. A viszonylag légmentesen záródó fedél, amely megtartja a szagokat, kellemes. A műanyag lábtartó csúszásmentes és nem karcolja meg a padlót. Az alaplap felépítésének köszönhetően könnyen tisztítható és karbantartható.
Széles körben használható, könnyen karbantartható:
Illeszkedik a belső térbe, például minden konyhába vagy irodába, ideális liftekhez, kertekhez stb. A praktikus hátsó fogantyúval a szállítás egyszerű. A belső kosár és a ház könnyen tisztítható, egyszerűen mossa le vízzel és szokásos háztartási tisztítószerekkel a higiénia biztosítása érdekében.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "SONGMICS Rozsdamentes acél szemetes 3 szelektív gyűjtőrekesszel, belső vödrökkel, 3x8 literes, ezüst és fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: