Betöltés...

SONGMICS Acél szemetes pedállal, 30liter, belső vödörrel és fedéllel, puha zárás, 34x61x32cm, fehér

Ár: 31.606 Ft



Márka: SONGMICS
Kapacitás: 30 liter
Szín: Fehér
Nyitómechanizmus: Step-On
Anyag Acél szemetes, belső műanyag vödör
Súly: 4,5 kg

A cikkről

Áldás a konyhádnak: Az Ön kosara a szemét nem tűnhet szemétnek; Elegáns, fehér színével és elegáns kialakításával ez a 30 literes pedállal ellátott szemetes divatos kiegészítő a konyhában.

Lágy oldala van: Bár merev fém külsővel készül, a szemetes kényes – a párnázó mechanizmus könnyen, lassan és csendesen, hangos zaj nélkül zárja a fedelet.

Tartsa nyitva: Ha a konyhát takarítja, könnyen nyitva tarthatja a szemetest a gyakori használat érdekében, ha manuálisan teljesen visszaemeli a fedelet; egyszerűen nyomja be, hogy használat után bezárja, távol tartva a szagokat.
Vödör a kukában: A speciálisan kialakított lyuk a helyén tartja a műanyag zacskót; Ha a szemeteszsák véletlenül eltörik és kiömlik, elegendő a belső vödör eltávolítása oldalsó fogantyúkkal a könnyű tisztítás érdekében.

Amit kapsz: Egy szemetes a hulladék számára, és tisztán tartja a házát, így nem esik pánikba, még akkor sem, ha a barátok nem tervezett látogatásai vannak.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "SONGMICS Acél szemetes pedállal, 30liter, belső vödörrel és fedéllel, puha zárás, 34x61x32cm, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: