Betöltés...

Digitális óra 60.2026 hőmérővel és páramérővel

Ár: 23.750 Ft

Világító ébresztőóra színváltó hangulat világítással, hőmérővel és páratartalom mérővel
SOLUNA 60.2026

Tulajdonságok

Hangulatfény színváltással
Gyengéd ébredés fokozatos élénkítő fénnyel és/vagy gyengéd
5 különböző fénymód és 20 egyedi színopció
Beltéri hőmérséklet és páratartalom
Töltési funkció mobil eszközökhöz USB porton keresztül (1A)

Termékleírás

A SOLUNA ébresztőóra nevét a nap (sol) és a hold (luna) latin szavak kombinációjából kapta.
Testünknek szüksége van a természetes fény-sötétség váltakozásokra, mint a belső óra időreferenciájára. A szimulált naplementével kényelmesen befejezheti a napot, és könnyebben elaludhat este. Reggel a fokozatosan kivilágosodó fény napkelteként ébreszt. Minél világosabb, amikor felkelsz, annál könnyebben ébredsz fel álmodból.
Ez támogatja a természetes nappali-éjszaka ritmust, és jól indul a nap. Lehetősége van arra is, hogy a könnyű ébresztőórát lassan erősödő ébresztődallammal kombinálja. Ha pedig nem szeretne azonnal felkelni, néhány perccel később újra felébredhet a szundi funkcióval. A riasztás megszakításának időtartama egyénileg beállítható.

A SOLUNA más funkciókkal is rendelkezik, amelyeket a mindennapi életben is használhat: Hagyja magát végigvezetni egy 10 perces légző gyakorlaton légzés üzemmódban. Választható fényhatásokkal (energia, meleg, pihenés) kombinálva gyorsan és egyszerűen ellazulhat.
Teremtsen kellemes légkört a nappaliban vagy a hálószobában a hangulatvilágítással. Válassza ki kedvenc színét közvetlenül a 14 különböző árnyalat közül, vagy válassza ki az automatikus színváltó programot sima átmenetekkel. A fény színe a szobaklíma komfortfokozatától függően is változhat. Így azonnal láthatja, hogy a hálószobában az ideális szobaklíma van-e. A zöld fény azt jelzi, hogy a körülmények ideálisak: a hőmérséklet 15 és 18 Celsius-fok között van, a levegő páratartalma pedig 50 és 70 százalék között van. A lámpa öt fokozatban szabályozható, és éjszakai lámpaként is használható.

A színes kijelző tájékoztat az időről és a dátumról; a hét napja teljes egészében megjelenik (négy nyelven). Ezen kívül a helyiség aktuális hőmérséklete és páratartalma is megjelenik a telepítés helyén. A kijelző négy fényerősségben állítható, automatikus fényerő-szabályzó funkció aktiválható vagy teljesen kikapcsolható, hogy ne zavarják meg az éjszakai alvást. A Soluna egy különleges tulajdonsággal is rendelkezik: beépített töltési funkcióval rendelkezik az USB csatlakozással rendelkező készülékekhez, így akár éjszaka is töltheti okos telefonját.

Funkció

Hangulatfény 5 fénymóddal (naplemente, légzési mód, színváltás a beltéri klíma komfortfokozatának megfelelően, közvetlen színválasztás, automatikus színváltás) 20 egyedi színválasztékkal, 5 fényerőszint
Gyengéd ébredés fokozatos világító fénnyel és/vagy gyengéden erősödő hangjelzéssel
Szundi funkció állítható időközzel
Színes kijelző 4 fényerősséggel és automatikus fényerőszabályzó funkcióval
Az idő, a dátum és a hétköznap jelzése teljes betűkkel (német, angol, spanyol, francia)
Beltéri hőmérséklet és páratartalom
Töltési funkció mobil eszközökhöz USB porton keresztül





Műszaki adatok
A csomag tartalma: Ébresztőóra, hálózati adapter, használati útmutató
Mérési tartomány hőmérséklet 0 ... +37°C (+32 ... +99 °F)
Mérési tartomány páratartalom 10...99 %
Óra Kvarc óra
Anyaga Műanyag
Szabadon álló összeszerelés
Áramfelvétel Hálózati adapter (Eu csatlakozó)
Méretek (H) 170 x (B) 68 x (H) 175 mm
Súlya 314 g


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Digitális óra 60.2026 hőmérővel és páramérővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: