Betöltés...

Napfényvédő alumínium árnyékolóháló 4x6 m StayCool - WALSER

Ár: 69.900 Ft

Napellenző minden alkalomra
Gyakran kellemes egy árnyékos hely a mindennapi tevékenységekhez vagy hobbihoz, különösen nyáron. De persze ez nem mindig elérhető, ezért egy nagyon praktikus terméket mutattak be, aminek számos felhasználási lehetősége van. A StayCool napellenző háló mérete kb. 3x4 méteres, de kicsire összehajtható és praktikus táskában könnyen szállítható.
A termék legfontosabb jellemzői
A StayCool napellenző háló szőtt alumínium fonalból készül, amely nagyon jól visszaveri az UV-sugarakat. Ennek eredményeként a hő visszaverődik, jelentősen csökkenti az autó felmelegedését. Ráadásul a szövött szerkezet nagyon légáteresztő, így jó szellőzést tesz lehetővé az árnyékos burkolat alatt. A StayCool erős szegéllyel rendelkezik, széles szalaggal és praktikus fűzőlyukakkal a szélén, hogy megkönnyítse a rögzítést. Ezzel szinte mindenhol használhatja a napellenző hálót: Fektesse le a takarót az autóra, amikor nincs árnyékos parkolóhely, feszítse rá a csomagtérfedélre, hogy megvédje kutyáját a közvetlen napsugárzástól, vagy akassza fel a StayCool hálót a fákra.
A termékkészlet nem tartalmaz rögzítőelemeket!
Mérete: 4x6 m

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Napfényvédő alumínium árnyékolóháló 4x6 m StayCool - WALSER" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: