Betöltés...

Mini multifunkcionális elektromos kefe InteliRO DB8001, konyhába, fürdőszobába, kárpitozáshoz, vízállóság IP68, Rotary, 300RPM, 4 tartozék, sárga/fekete

Ár: 13.844 Ft

Mini multifunkcionális elektromos kefe InteliRO DB8001, konyhába, fürdőszobába, kárpitozáshoz, vízállóság IP68, Rotary, 300RPM, 4 tartozék, sárga/fekete

 

Fedezze fel az új tisztítási módszert az InteliRO elektromos tisztítókefével. Ez a kefe a legjobb barátod lesz, és segít alaposan és hatékonyan megtisztítani a különböző felületeket.



Mi az elektromos tisztítókefe?

Az elektromos tisztítókefe erős motorral rendelkezik, amely minden kemény munkát elvégz Önnek. Akár a makacs szennyeződéseket, a vízkövet vagy a zsírt szeretné eltávolítani, ez a kefe mindenben segítségére lesz. A különféle kiegészítők megkönnyítik az átmenetet egyik felületről a másikra.



Mire használhatod az elektromos tisztítókefét?

Egyetlen felület sem túl őrült ehhez az elektromos tisztítókeféhez! Akár fürdőszobáját, konyháját, autóját vagy egyéb területeit szeretné kitakarítani, az elektromos tisztítókefénk sokkal szórakoztatóbbá teszi a tisztítást.



Milyen kefefejek kaphatók az elektromos tisztítókeféhez?

Minden felülethez más kefefej tartozik. A súrolókefe fejjel könnyedén eltávolíthatja a makacs szennyeződéseket a tűzhelyről, sütőről vagy mikrohullámú sütőről. A szivacskefefej valamivel puhább, ezért alkalmas a zsírfoltok kezelésére konyhai eszközökön, készülékeken, mosogatókon, fürdőkádakon vagy ablakokon. Befejezte a takarítást, és tökéletes befejezést szeretne? A polírozófej ideális különböző felületek polírozására és viaszolására.



A doboz tartalma:

- 1 x elektromos kefe

- 1 x töltő a tápegységhez

- 1x használati utasítás

- 1x éles kefe

- 1 x kerámia padlókefe

- 1 x polírozó kefe

- 1 x szivacskefe



 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Mini multifunkcionális elektromos kefe InteliRO DB8001, konyhába, fürdőszobába, kárpitozáshoz, vízállóság IP68, Rotary, 300RPM, 4 tartozék, sárga/fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: