Betöltés...

Elektromos kefe fürdőszoba, konyha, autó tisztítására, vízálló, vezeték nélküli, permetezővel, 300 ford./perc, 2 állítható sebesség, 6 tartozék, Fehér/Fekete

Ár: 25.732 Ft

Elektromos kefe fürdőszoba, konyha, autó tisztítására, vízálló, vezeték nélküli, permetezővel, 300 ford./perc, 2 állítható sebesség, 6 tartozék, Fehér/Fekete





 

Könnyű tisztítás: Tapasztalja meg a könnyű tisztítást az InteliRO elektromos kefével. Vezeték nélküli és hordozható kialakítás az egyszerű kezelésért, nincs többé kézi súrolás!

Az egész ház takarításának legegyszerűbb módja!




Sokoldalú: 6 cserélhető kefefejjel van felszerelve (ebből 2 szivacsfej, hegyes kefe, lapos kefe, kendő és törülköző). Sokoldalú tisztítási képességet kínálva hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a foltokat. Szabja személyre takarítási élményét 2 sebességbeállítással.

Az automatikus szappanelosztó funkcióval pedig az InteliRO elektromos kefe lehetővé teszi, hogy egy kézzel fejezze be a tisztítást! A gomb enyhe megnyomásával permetezze be a mosószert. Nem kell többször kézzel meghúzni!



Kényelmes hordozható kialakítás: Ergonomikus és könnyen kezelhető, Ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely biztos fogást biztosít, ami megkönnyíti a vezérlést és a kezelést. Az InteliRO elektromos kefe kényelmet nyújt a hosszan tartó tisztítás során.



Hatékony és újratölthető: Takarítson meg időt és energiát ezzel a hatékony tisztítóeszközzel. Egyetlen feltöltés hosszabb használati időt biztosít, így megszakítás nélkül élvezheti a tisztítást.

A legújabb USB gyorstöltési technológiának és az akkumulátor töltöttségi szintjét kijelző funkciónak köszönhetően soha nem kell attól tartania, hogy lemerül. Mindössze 3 óra gyorstöltés után 90 perc hosszú távú munkát tud biztosítani.


Széleskörű felhasználás: A zsíros konyhapultoktól a koszos autóbelsőkig mindenhol hibátlan tisztítást kaphat. Ideális konyhában, autóban, fürdőszobában és fürdőkádban való használatra.

A zuhanykefe segít megszabadulni a fáradságos háztartási takarítástól, felhelyezi a teleszkópos hosszabbítót, és lehetővé teszi az InteliRO elektromos kefe hosszának 25 cm-ről 120 cm-re történő beállítását, ami segíthet a nehezen tisztítható elérje a helyeket anélkül, hogy lehajolna vagy letérdelne Pihentesse hátát és térdét azzal, hogy búcsút mond a hagyományos tisztítási módnak.



A csomag tartalma:

- 1 db InteliRO elektromos kefe

- 1 x USB töltőkábel (a csatlakozó adaptert NEM tartalmazza)

- 1 db teleszkópos hosszabbító

- 1 x textil ecset

- 1 x csiszoló kefe

- 1 x szivacskefe

- 1 x kúpos kefe

- 1 x Hullámos szivacskefe

- 1 x lapos kefe

 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Elektromos kefe fürdőszoba, konyha, autó tisztítására, vízálló, vezeték nélküli, permetezővel, 300 ford./perc, 2 állítható sebesség, 6 tartozék, Fehér/Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: