Betöltés...

Dollcini, Láng Párásitó, 200 ML párásító, hordozható, zajmentes aroma diffúzor otthoni, irodai vagy jóga illóolaj diffúzor, karácsonyi ajándék, 401102, Fekete

Ár: 9.990 Ft

?Teljes előnyök? Pihenjen, nyugodjon meg, nyugodjon meg és élvezze az életét a lehető legteljesebb mértékben illatdiffúzorunkkal, amely szakértelemmel készült, kiváló minőségű PP anyagból, gombbevonatolási folyamatból, és intelligens LED-lámpákat használ láng-párásító effektussal kombinálva, hogy valósághű képet hozzon létre. láng légkör.


?Eredeti lánghatás? Ez az illóolaj-diffúzor tökéletes az ultrahangos aromaterápiához, összegyűjti a fényt és a párát, hogy valósághű lánghatást hozzon létre, amely lágy láng és heves láng között állítható. Adjon hozzá 3-5 csepp kedvenc illóolaját, hogy enyhítse a fáradtságot, hidratálja a bőrt és kellemes légkört biztosítson a kikapcsolódáshoz.


?Ultra-csendes és automatikus kikapcsolás funkció ?Tűzdiffúzorunk rendkívül csendes működési hangulattal, 19 dB-es békés környezettel segít megnyugtatni a hangulatát, enyhíti a stresszt és javítja az alvás minőségét. És a beépített intelligens chip segítségével a légdiffúzor automatikusan leáll, ha vízhiány van, így nagyon biztonságos és megbízható.


?Hordozható és sokoldalú használat? Kompakt, kényelmes, kicsi és hordozható kialakítású, ez a hálószoba párásító rendkívül könnyen hordozható, javítja az otthoni levegő minőségét, miközben kevésbé száraz a hálószobában, tökéletes otthoni irodához, jógához, edzőteremhez, és csodálatos ajándék barátoknak, családtagoknak vagy szeretteinek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Dollcini, Láng Párásitó, 200 ML párásító, hordozható, zajmentes aroma diffúzor otthoni, irodai vagy jóga illóolaj diffúzor, karácsonyi ajándék, 401102, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: