Betöltés...

Piknik - strand takaró 200x200 cm - WALSER

Ár: 14.990 Ft

Az utazótakaró lehetővé teszi, hogy bármikor és bárhol kényelmesen pihenjen.
Praktikus társ kirándulásokhoz. Ideális társ piknikre, kerékpározásra vagy kempingezésre, valamint hosszabb utakra az autóban. A nagy takaróval spontán szünetet tarthat - még a szokatlan helyeken is -, és mindig kényelmesen és szárazon ülhet. A vízálló alumínium alsó rész lehetővé teszi, hogy még nedves felületen is üljön anélkül, hogy elázna.
Az utazótakaró több ember számára kínál helyet a kényelmes használathoz. A termék anyaga fakulásálló és színtartó, így a takaró sokáig kitart. Felső felülete kényelmes és puha, hátulja vízálló anyagból készült, és még nedves felületeken is megakadályozza a nedvesség átszivárgását.
Könnyen szállítható
Az utazótakaró nem csak puha és bújós, szállítása is praktikus. Lehetősége van a takarót nagyon kicsire összehajtani, és tépőzárral lezárni. Ráadásul az anyaga nagyon könnyű, és egy hordozó fogantyú is van hozzá, így az utazótakaró gond nélkül bárhová magával viheti.
A gondos és kíméletes tisztításhoz és ápoláshoz javasoljuk a kézi mosást maximum 40 °C-on meleg vízben, színes mosószerrel.
Mérete: 200x200 cm

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Piknik - strand takaró 200x200 cm - WALSER" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: