Betöltés...

Intelligens összecsukható cipőszárító, 360 fokos lefedettség, Max lila/fehér Fire Moreway teleszkópos karok, fehér

Ár: 10.050 Ft




Az intelligens és innovatív Max Purple/White Fire Moreway 360 fokos cipőszárító a cipőápolás és -szárítás legújabb technológiáját képviseli. A megbízható "Moreway" márkanév alatt és a jellegzetes X-3 modellel gyártott szárító számos fejlett funkcióval javítja a felhasználói élményt.

A legfontosabb jellemzők a következők:

360 fokos teleszkópos karok: A 360 fokos elforgatás képességével ez a cipőszárító teljes lefedettséget biztosít, biztosítva a cipő minden részének egyenletes száradását.

Elegáns szín: A tiszta fehér kialakítás letisztult és modern megjelenést kölcsönöz a szárítónak, amely könnyen integrálható bármilyen környezetbe.

Energiatakarékos: 220 V névleges feszültségével és 180 W névleges teljesítményével ez a szárító erőteljes és hatékony teljesítményt nyújt, biztosítva, hogy a cipők gyorsan száradjanak.

Névleges frekvencia: Az 50Hz névleges frekvenciával ezt az eszközt úgy tervezték, hogy optimálisan működjön a szabványos elektromos hálózatokban.

Összecsukható szárító: Az összecsukható szárító modell hordozhatóvá és könnyen tárolhatóvá teszi, minimális helyet foglal, ha nem használja.

Műszaki adatok: Részletes információkat tartalmaz az összecsukható cipőszárítóról, teljes körű ismereteket nyújtva a felhasználónak a funkciókról és azok használatáról.

Mindezen funkciókkal a Max Purple/White Fire Moreway X-3 cipőszárító okos és stílusos választás azok számára, akik nagy teljesítményű cipőápoló eszközt keresnek.

Moreway márka
ModellX-3
Névleges feszültség220 (V)
névleges teljesítmény180 (W)
Névleges frekvencia
50(Hz)(Hz)
Fehér
Összecsukható cipőszárító

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Intelligens összecsukható cipőszárító, 360 fokos lefedettség, Max lila/fehér Fire Moreway teleszkópos karok, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: