Betöltés...

Csomagtartó rendszerező autóba, összecsukható tároló zsebekkel tépőzáras fedéllel, 50 literes, fekete

Ár: 9.490 Ft

Csomagtartó rendszerező autóba, összecsukható tároló zsebekkel tépőzáras fedéllel, 50 literes, fekete 



Ez a kiváló minőségű csomagtartó rendező lehetővé teszi, hogy a csomagtartóban lévő dolgokat rendezetten, egy helyen tartsa. Így nem csak rendet tarthat és a szükséges dolgokat is könnyebben megtalálhatja. Azt is elkerülheti, hogy utazás közben a kisebb-nagyobb tárgyak elcsússzanak a csomagtartóban.


A tároló fedele tépőzárral rögzíthető, amely összecsukott helyzetben is lezárható. Ezenkívül az alsó rész merevített, így a megpakolt tároló mozgatása sem okoz gondot. A csomagtartóba való stabil rögzítést két kampós rögzítőszalag biztosítja.


Az autós rendszerező megfelel a különböző felhasználói igényeknek. Kiváló minőségű, erős Oxford 600 anyagból készült, amely strapabíró és tartós használatot biztosít. Egy nagy rekesszel rendelkezik, amelyet további három kisebbre oszthat. Ezenkívül négy hálós zsebbel van felszerelve az elején és egy tépőzáras zsebbel az oldalán.


A praktikus tároló további előnye a fém hordozófogantyúk. Ez egy nagyon kényelmes megoldás, mivel így a szervező egy praktikus táskává alakul át, nem kell semmit átpakolnia, amikor elhagyja az autót, egyszerűen magával viheti a bepakolt dolgokat.


Tulajdonságok: 




Csomagtartó rendszerező
Összecsukható
Hordozható
Masszív és strapabíró
Hordozófogantyúkkal szerelt
Szín: fekete
Anyag: Oxford 600D
Űrtartalom: 50 liter
Méretek kinyitva: 59×30×35 cm
Súly: 3,20 kg


A csomag tartalma:



1 db csomagtartó rendező




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Csomagtartó rendszerező autóba, összecsukható tároló zsebekkel tépőzáras fedéllel, 50 literes, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP