Betöltés...

Elektromos vízadagoló, automata vízpumpa ballonra és palackra, beépített akkumulátorral, USB töltéssel

Ár: 1.990 Ft

Elektromos vízadagoló, automata vízpumpa ballonra és palackra, beépített akkumulátorral, USB töltéssel 



A palackhoz és ballonos vízhez való elektromos vízadagoló kényelmes és praktikus megoldás a mindennapi használatra otthon, az irodában vagy más olyan helyen, ahol ballonos vizet fogyasztanak. Az eszköznek köszönhetően gyorsan és egyszerűen tud vizet meríteni palackból vagy ballonból, ami megkönnyíti az ivóvíz fogyasztását.


Az elektromos vízpumpa segítségével nem kell a vizes palackokat emelgetnie, hogy nyáron lehűtse magát. Csak nyomja meg az adagolót, és a víz egyenesen a pohárba folyik.


Használata egyszerű, a készülék tetején található ON gomb megnyomása után a kiöntési folyamat automatikusan lezajlik. A szivattyú leállításához csak nyomja meg ugyanezt a gombot. Az egyszerű működés nagy kényelmet jelent. Az eszköz tökéletes felnőttek, gyerekek és idősek számára is.


Kis súlyának és kompakt méretének köszönhetően a rendkívül praktikus vízadagoló, könnyen tárolható és szállítható, bárhová magával viheti. A készülék automata működését beépített akkumulátor teszi lehetővé, mely a mellékelt kábellel,
USB aljzatról tölthető.


Az elektromos vízszivattyú széleskörű alkalmazást tesz lehetővé, tökéletes otthoni magánhasználatra, de különböző partik, kerti partik, sportesemények, fesztiválok és koncertek alkalmával is használható. Irodák, bárok, éttermek, szállodák és egészségügyi intézmények felszereléseként is tökéletes.


Tulajdonságok: 




Elektromos vízadagoló
Kényelmes használat
Palackra és ballonra is illeszthető
Széleskörűen alkalmazható
Szín: fehér - fekete
Tápellátás: beépített akkumulátor, USB-kábelről tölthető
Méretek: 16 × 13 × 7,5 cm
Súly: 0,16 kg
Súly csomagban: 0,274 kg


A csomag tartalma:



1 db elektromos vízadagoló
1 db tápkábel




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Elektromos vízadagoló, automata vízpumpa ballonra és palackra, beépített akkumulátorral, USB töltéssel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP