Betöltés...

Háromrészes, 6 szintes cipősszekrény, nyitható-átlátszó ajtókkal, akasztókkal

Ár: 6.190 Ft

Háromrészes, 6 szintes cipősszekrény, nyitható-átlátszó ajtókkal, akasztókkal 



Egy cipőspolc minden otthon hasznos bútordarabja, függetlenül a lakók számától. Ebben a 3 részegységes cipőtárolóban rendben tarthatja a lábbeliket, miközben szabad hozzáférést biztosít hozzájuk, és használatával jelentős helyet takarít meg a helyiségben.


Moduláris kialakítása lehetővé teszi, hogy egyéni elképzelése szerint állítsa össze. Ennek köszönhetően több készletet lehet egymással kombinálni, hogy olyan bútordarabot kapjunk, amely a rendelkezésre álló hely ideális kihasználásával minden tekintetben megfelel a család igényeinek.


A cipőspolc nagyon könnyen összeszerelhető, bárki gond nélkül össze tudja szerelni. A készlethez tartozik egy fakalapács, ami nagyban megkönnyíti az összeszerelést, a kész szerkezet szilárdan és stabilan áll.


A polc nyitható ajtókkal rendelkezik, így a cipők nem állnak "kint", és nincsenek kitéve a szálló pornak. Az ajtók átlátszók, így még csukott állapotban is láthatja a polc tartalmát, és gond nélkül megtalálhatja a viselni kívánt párat.


Tulajdonságok: 




3 részegységes
6 polcos
Nyitható ajtók
Akasztórész
Saját elképzelés szerint összeállítható
További egységekkel bővíthető
Anyag: műanyag és fém
Fém keret
Méretek: 94×44,5×31 cm
Súly: 3,26 kg


A csomag tartalma:



3 db részegység / 6 db polc
1 db fakalapács
1 db akasztó




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Háromrészes, 6 szintes cipősszekrény, nyitható-átlátszó ajtókkal, akasztókkal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP