Betöltés...

Többszínű intelligens LED lámpa ébresztéshez vagy olvasáshoz, FM rádió órával és ébresztővel, fehér

Ár: 17.498 Ft

StartONTeam intelligens LED lámpa, FM rádió órával és riasztással, Napkelte és napnyugta szimulációval szabályozható, fehér hangok, 7 LED szín, USB port Nincs alkalmazás mobiltelefonon, fehér















Fehér



Barna






StartONTeam LED lámpa riasztással és napkelte / napnyugta szimulációval

A StartONTeam Smart LED lámpát a természetes napfelkelte ihlette, így 10-60 perccel a választott ébresztési idő előtt bocsát ki fényt. A napfelkelte ébresztő fényórájának színe és fényereje lassan megváltozik, szimulálva a nap természetes hajnalát hanggal vagy anélkül, hogy segítsen fokozatosan felébredni, elkerülve a rossz hangulatot és tehetetlenséget, amelyet a hálószoba ébresztőóráinak hirtelen ébredése okoz.



Napkelte/napnyugta szimuláció elalvásidőzítővel

Intelligens LED-lámpa hálószobai órával és ébresztőfénnyel, amely szimulálja a naplementét azáltal, hogy 100% -ról 0% -ra csökkenti a fényt 10-120 percig, csendes és lágy légkört teremtve az alvás elősegítésére. 3 féle természetes hangot (eső, erdő vagy folyó hangjai) és FM rádiót is kínál, hogy könnyedén elkísérje Önt az alváshoz. Végül, de nem utolsósorban létrehozhatja és testreszabhatja a KIDS módot, amikor hagyja, hogy gyermeke elaludjon a naplemente lágy és meleg fényével a StartONTeam lámpával az altatódal után, vagy az esti mese olvasása után.

Kettős riasztás és szundi funkció

A kettős ébresztőóra funkció lehetővé teszi, hogy könnyedén beállítson 2 különálló riasztást, amelyek segítségével elkülönítheti a hétköznapokat és a hétvégéket, vagy különböző riasztásokat állíthat be családja számára. Ráadásul a szundi gomb segítségével könnyedén kikapcsolhatja az ajtócsengőt anélkül, hogy kinyitná a szemét, és további 9 perc alvást érhet el, miközben megakadályozza a túlzott alvást. A zene 9 perc múlva (legfeljebb 5 alkalommal) újra lejátszódik, amíg ki nem kapcsolja a riasztást, ami nagyon kényelmes azok számára, akik nehezen alszanak.



7 természetes hang és FM rádió

Válassza ki a kívánt hangot a 7 természetes riasztási hang közül (Madárdal / Óceán hangja / Stream hang / Hangjelzés / Harang / Zongora zene / Lágy zene) 16 állítható hangerőszinttel. Ezenkívül dönthet úgy, hogy kedvenc FM rádióállomásával ébred. A digitális óra támogatja a 76-108 MHz-es frekvenciájú rádiócsatornák automatikus keresését, és elmenti őket. Ezután beállíthatja a rádiócsatornát a HANGERŐ GOMB 2 másodpercig tartó hosszú megnyomásával.

StartONTeam lámpa - Több mint lámpa

A napkelte szimulációval ellátott StartONTeam LED lámpa manuálisan és automatikusan válthat 7 különböző szín között, és 20 fényfényerőt állíthat be, és támogatja a maximális 200 lux fényerőt. Éjszakai fényként, éjjeli lámpaként, olvasófényként és hangulatfényként is használható!
Az éjszakai lámpa 5V/2A USB-nyílással is rendelkezik, amely power bankként használható az elektronikus eszközök töltésére.



Tipp: Az óra kijelzője is állítható (3 mód: magas/közepes/ki).







Hangulat lámpa 7 színnel



Választhat, hogy sokféle színben dobja fel szobáját, beleértve a piros, narancssárga, sárga, zöld, kék, indigó és lila színeket. Manuálisan kiválaszthatja a kívánt színt, vagy automatikusan megváltoztathatja a 7 színes fényt. Dekoratív, gyönyörű lámpaként használható hálószoba dekorációhoz, és nagyon alkalmas családi összejövetelekre, születésnapi partikra vagy bárhol otthonában.









Éjszakai lámpa/éjjeli lámpa/olvasólámpa



A testreszabott fény 20 intenzitási szinten teszi a StartONTeam LED lámpát nemcsak digitális óraként rádióval, hanem éjszakai fényként vagy éjjeliszekrényként is. Jó asszisztens lesz, amikor éjszaka fel kell ébrednie, hogy táplálja a babát, vagy menjen a WC-be. A 200 lux maximális fényereje pedig jó fényerejű olvasólámpává teszi.









Egyéni 20 fokozatú fényerő-szabályozás



A napkelte ébresztőórájának 20 fényerőtípusa testreszabható, így számos ébresztőóra testreszabási lehetőséget kínál a keményen alvó felnőttek számára. A maximális 200 luxos fényerő pedig biztosítja, hogy reggel felébredjen.
















Az óraidő állítható fényereje

A LED-es órás kijelző három fényerővel rendelkezik: nagy fényerő, közepes fényerő vagy kikapcsolva, és a személyes szokásoknak megfelelően állítható. Ha alvás közben nem szereti az erős fényforrásokat, elsötétítheti vagy kikapcsolhatja a LED-es időkijelzőt.







Mutasd 12/24 óra

Az időkijelzés 12 órás és 24 órás formátumok között váltható.







Beépített memóriaakkumulátor

A beépített gombelem memória funkcióval biztosítja, hogy az ébresztőóra és a rádió beállításai áramkimaradás esetén mentésre kerüljenek, de nem táplálják az órát. Ezt a digitális ébresztőórát csatlakoztatni kell a működéshez.







USB 5V/2A töltőport

Az ébresztőóra rádió USB kimeneti interfésszel rendelkezik - A szobában. Lehet, hogy korlátozott aljzatok vannak, ezért jó tudni, hogy nem kell feláldoznia az egyiket ezért. A telefont, táblagépet vagy elektronikus eszközt az USB-porton keresztül táplálhatja, ez a nyílás akkor hasznos, ha nincs elég töltőport.












Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Többszínű intelligens LED lámpa ébresztéshez vagy olvasáshoz, FM rádió órával és ébresztővel, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: