Betöltés...

StartONTeam Smart LED Lámpa, FM rádió, órával és ébresztővel, napkelte és naplemente szimuláció, fehér hangok, 7 LED szín, USB port, alkalmazással vezérelhető, Alexa/Google Home, Fehér

Ár: 17.676 Ft

StartONTeam intelligens LED lámpa, FM rádió órával és ébresztővel, napfelkelte és naplemente szimuláció, fehér hangok, 7 LED szín, USB csatlakozó, App vezérlés, Alexa/Google Home



 

2 SZÍN

 




 

FEHÉR


 

FAANYAGUTÁNZAT

StartONTeam LED lámpa riasztóval és napfelkelte/naplemente szimulációval

A StartONTeam intelligens LED-lámpát a természetes napfelkelte ihlette, így 10-60 perccel a kiválasztott ébresztési idő előtt bocsátja ki a fényt. A napfelkelte ébresztőóra színe és fényereje lassan változik, hanggal vagy anélkül szimulálva a természetes hajnalt, hogy segítsen fokozatosan felébredni, elkerülve a hálószobai ébresztőórák hirtelen ébredése által okozott kedvetlenséget és tehetetlenséget.





 

Napfelkelte/napnyugta szimuláció alvó időzítővel

 

Intelligens LED-lámpa hálószobaórával és ébresztőfénnyel, amely a naplementét szimulálja azáltal, hogy 10-120 percig 100%-ról 0%-ra csökkenti a fényt, csendes és lágy légkört teremtve ezzel az elalvást segítve. Emellett 3 féle természetes hangot (eső, erdei vagy esőhangok) és FM rádiót is biztosít, hogy könnyedén elkísérje Önt az éjszakai alváshoz. Végül, de nem utolsósorban létrehozhatod és testre szabhatod a KIDS üzemmódot azokhoz a pillanatokhoz, amikor az altatódal vagy az esti meseolvasás után a StartONTeam lámpával a naplemente lágy, meleg fényében hagyod elaludni gyermekedet.



 

Kettős riasztás és késleltetési funkció

 

A kettős ébresztőóra funkcióval könnyedén beállíthat 2 külön ébresztést (4 az alkalmazásban), amelyekkel szétválaszthatja a hétköznapokat és a hétvégéket, vagy különböző ébresztéseket állíthat be a családja számára. Emellett a szundi gomb segítségével könnyedén kikapcsolhatja az ébresztést anélkül, hogy kinyitná a szemét, és további 9 percet alhat, miközben megakadályozza a túlalvást. A zene 9 perc után újra megszólal (akár 5 alkalommal is), amíg ki nem kapcsolja az ébresztőt, ami nagyon kényelmes az erősen alvók számára.





7 Természetes hangok és FM rádió

Válassza ki kedvenc hangját a 7 természetes ébresztőhang-választékból (madárhang/óceánhang/apályhang/hangjelzés/szélcsengő/zongorazene/lágy zene), 16 állítható hangerővel. Emellett választhat, hogy kedvenc FM rádióállomására ébredjen. A digitális óra támogatja a 76-108 MHz frekvenciájú rádiócsatornák automatikus keresését és elmentését. Ezután a VOLUME BUTTON 2 másodpercig tartó hosszas megnyomásával beállíthatja a rádiócsatornát.



StartONTeam lámpa - Több mint egy lámpa

A StartONTeam LED-es lámpa napfelkelte-szimulációval manuálisan és automatikusan 7 különböző szín között tud váltani, és 20 fényerőfokozatot tud beállítani, és 200 lux maximális fényerősséget fogad el. Éjjeli lámpaként, éjjeli lámpaként, olvasólámpaként és hangulatfényként is használható!

Az éjjeli lámpa 5V/2A USB-csatlakozóval is rendelkezik, amely power bankként használható az elektronikus eszközök töltéséhez.

Tipp: Az óra kijelzője is állítható vagy teljesen kikapcsolható (3 üzemmód: magas/közepes/kikapcsolt)..




7 színű hangulatlámpa

Szobájának megvilágítását számos színben választhatja, többek között piros, narancssárga, sárga, zöld, kék, indigó és lila színben. Kézzel kiválaszthatja a kívánt színt, vagy a 7 színes fény automatikusan változik. Használható dekorációs lámpaként, gyönyörű hálószoba dekorációként, és nagyon alkalmas családi összejövetelekre, születésnapi partikra vagy otthonának bármely helyére.



ÉJJELI LÁMPA / ÉJJELI LÁMPA / OLVASÓLÁMPA

A 20 intenzitási fokozattal rendelkező, személyre szabott fénynek köszönhetően a StartONTeam LED-lámpa nemcsak rádióval ellátott digitális óraként, hanem éjszakai fényként vagy éjjeli lámpaként is használható. Jó segítője lesz, amikor éjszaka fel kell kelnie, hogy megetesse a gyermekét vagy kimehessen a mosdóba. A 200 lux maximális fényerő pedig jó fényes olvasólámpává teszi.



Egyedi 20 fokozatú fényerőszabályozás

A 20 napfelkelte ébresztőóra fényerősségtípusa testre szabható, így számos lehetőséget kínál a keményen alvó felnőttek ébresztőórájának testreszabásához. A 200 lux maximális fényerő pedig biztosítja, hogy reggel fel lehessen ébreszteni.





Az óra kijelzőjének állítható fényereje

A LED-es időkijelző három fényerősséggel rendelkezik: nagy fényerő, közepes fényerő vagy kikapcsolva, és a személyes szokásokhoz igazítható. Ha nem szereti az erős fényforrásokat alvás közben, akkor a LED-es időkijelzőt tompíthatja vagy kikapcsolhatja.



Időjelzés 12/24 óra

Az idő kijelzése átkapcsolható 12 órás és 24 órás formátum között.



Akkumulátor beépített memóriával

A beépített nyomógombos akkumulátor memóriafunkcióval biztosítja, hogy az ébresztőóra és a rádió beállításai áramkimaradás esetén is elmentésre kerüljenek, de az órát nem táplálja. Ezt a digitális ébresztőórát be kell dugni a hálózatba a működéshez.



5V/2A USB töltőport

Az ébresztővel ellátott rádióóra USB-kimeneti interfésszel rendelkezik - Lehet, hogy a szobájában korlátozott számú konnektor van, ezért jó tudni, hogy nem kell feláldoznia egyet sem ezért. Az USB-csatlakozón keresztül táplálhatja telefonját, táblagépét vagy elektronikus eszközét, ez a nyílás akkor hasznos, ha nincs elég töltőport.


Ha ébresztőfényt vásárol, válasszon olyat, amelyik rendelkezik tartalék riasztóval. Ha Ön nehéz alvó, a StartONTeam LED-es lámpa gondoskodik arról, hogy akkor is felébredjen, ha a természetes napfény nem ébreszti fel.

Idő formátum: 12 óra és 24 óra
FM rádióóra: 76,0 - 108,0 MHz
USB töltés kimenet: 5V, 2A
Halasztási idő: 9 perc
Éjszakai fény: 7 szín
Energiaforrás: AC hálózati adapter (mellékelve)
Riasztási hang típusa: 7 hangtípus és FM rádió
Típusú hang az alváshoz: 3 féle hang az alváshoz és az FM rádióhoz




Termékminőségi garancia és 24/7 ügyfélszolgálat

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "StartONTeam Smart LED Lámpa, FM rádió, órával és ébresztővel, napkelte és naplemente szimuláció, fehér hangok, 7 LED szín, USB port, alkalmazással vezérelhető, Alexa/Google Home, Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: