Betöltés...

Adler ad 1186w led ébresztőóra hőmérséklet- és páratartalom-méréssel

Ár: 9.400 Ft

Adler AD 1186 W Óra - Ébresztőóra hőmérséklet- és páratartalom-méréssel

Kicsi, de esztétikus és nagyon hatékony ébresztőóra. Az idő jól látható a LED kijelzőnek és a nagy számoknak köszönhetően. Az ébresztőóra hálózati árammal működik, de beépített akkumulátoros memóriatartalékkal is rendelkezik. Az ébresztőóra mutatja a szoba hőmérsékletét és páratartalmát. Nagy előnye az olvasható LED kijelző, amelyről könnyen leolvasható az idő bármilyen fényviszonyok között. Az Adler AD 1186 ideális megoldás azok számára, akik nemcsak megbízható ébresztőórát keresnek, hanem olyan eszközt is, amely segít jobban megérteni és ellenőrizni az otthoni környezetet. Modern dizájnjának köszönhetően ez az óra - ébresztőóra tökéletesen illeszkedik bármilyen térbe, miközben funkcionalitást és kényelmet kínál.

Főbb jellemzők:

Sokoldalú LED kijelző: A fehér LED kijelző nemcsak elegánsan mutat minden belső térben, hanem egyértelműen mutatja az időt, dátumot (hónap, nap és év), aktuális hőmérsékletet és páratartalmat, lehetővé téve a szoba körülményeinek könnyű nyomon követését.

Hőmérséklet- és páratartalom-mérés: Az Adler AD 1186 W érzékelőkkel van felszerelve a hőmérséklet és páratartalom mérésére, így könnyedén beállíthatod otthonod körülményeit a maximális kényelem érdekében.

Ébresztő funkció szundival: Állíts be egyetlen ébresztőt, hogy mindig időben felkelj. A szundi funkció lehetővé teszi, hogy még néhány percet aludj, mielőtt végleg elkezded a napot.

Fényerő szabályozás: Állítsd be a kijelző fényerejét igényeid szerint, magas és alacsony fényerőszint közül választva, ami különösen hasznos éjszaka.

50 mm átmérőjű csipogó hangszóró: Az ébresztőóra beépített csipogóval rendelkezik, amely finoman, de hatékonyan ébreszt fel minden reggel.

Egyszerű csatlakoztatás: VDE tápkábellel működik, ami garantálja az egyszerű és biztonságos csatlakoztatást az áramforráshoz.

Fő paraméterek: LED ébresztőóra hőmérséklettel / dátummal

Hangszórók: 50 mm csipogó

Bemenetek/kimenetek: VDE tápkábel

Funkciók:

Fehér LED kijelző
Hőmérséklet
Dátum hónappal / nappal / évvel
Páratartalom
Egyetlen ébresztő
Szundi
Magas — alacsony fényerőszint

Tápegység: 230 V~50 Hz

9V akkumulátor

Beépített transzformátor

Fizikai paraméterek:

Termék mérete: 18 x 9,1 x 6,8 cm

Súly: 0,32 kg

Csomag tartalma: Készülék

 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Adler ad 1186w led ébresztőóra hőmérséklet- és páratartalom-méréssel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: