Betöltés...

Professzionális ultrahangos készülék, Kettős technológia, Rágcsálók elleni védelem, Patkányok elleni védelem, Anti rovarok, Anti kártevők, 25k-50MHz közötti frekvenciákon működik, 3 intenzitá

Ár: 40.960 Ft

Professzionális ultrahangos készülék, Kettős technológia, Rágcsálók elleni védelem, Patkányok elleni küzdelem, Rovarok elleni védelem, Kártevők elleni védelem, 25k-50kHz közötti frekvenciákon működik, 3 intenzitási szint, 360 ° -os lefedettséget kínál és akár 300 m²-t is elérhet, Fekete 



 

Rágcsálóriasztó: A legújabb konverziós frekvenciakibocsátási technológiát alkalmazva ez az egérriasztó különböző frekvenciájú ultrahangos hullámokat és villogó LED-fényeket bocsát ki, hogy irritálja a rovarok és egerek idegrendszerét, megzavarja tevékenységüket a sötétben, kényelmetlenül érezve magukat és fokozatosan elmenekülnek, anélkül, hogy zavarnák a háziállatokat. Szerezzen egy kártevőmentes helyet egy hónap alatt.



 

360 ° -os lefedettség: 1. szakasz: Ultrahang (hatékonyan taszítja az egereket), 2. szakasz: Nyomáshullám (hatékonyan taszítja a mókusokat). 3. lépés = Nyomáshullám + ultrahang (visszaszorítja az összes kártevőt, rágcsálót és rovarot). Az ultrahangos rágcsálóriasztó erőteljes és hatékony egy 430 négyzetméteres beltéri területen. A 4 ultrahangos diffúzor erősen taszítja az egereket minden irányban. Úgy tervezték, hogy megszabaduljon a kártevőktől, és gyakorlatilag bárhol használható, például garázs, tetőtér, pince, raktár, pajta stb. 

Könnyen kezelhető: Egyszerűen használható és működtethető, csak áramforráshoz kell csatlakoztatni, és különböző helyeken helyezhető el professzionális telepítés nélkül és gondtalanul. Mivel az ultrahang nem tud behatolni a falakba és a szilárd tárgyakba, ajánlott ultrahangos egérriasztót csatlakoztatni egy akadálytalan térben. Javasoljuk, hogy a termék több egységét használja súlyos kártevőfertőzéssel rendelkező területeken a lefedettség és a hatékonyság növelése érdekében.

 

Biztonságos és megbízható: A rágcsálóriasztó ötvözi a fejlett technológiát az emberiséggel. Biztonságos az emberek és a háziállatok számára. Csak csatlakoztassa az egérriasztót, és elkezd működni. Nincs kellemetlen szag, nincs halott rágcsáló, nincs szükség halott kártevők tisztítására és nincs szükség elemekre. Pénzt és időt takaríthat meg.

Kiváló minőség: A kiváló minőség elválaszthatatlan a jobb anyagoktól: a fő test égésgátló ABS anyagból készül, amely nagy ellenállással rendelkezik a magas hőmérsékletekkel szemben, és ellenáll a zord motorháztető alatti környezetnek és a szélsőséges hőmérsékleteknek, biztosítva élettartamát. Ha bármilyen problémába ütközik termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy 24 órán belül megoldást nyújtsunk Önnek.

 



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Professzionális ultrahangos készülék, Kettős technológia, Rágcsálók elleni védelem, Patkányok elleni védelem, Anti rovarok, Anti kártevők, 25k-50MHz közötti frekvenciákon működik, 3 intenzitá" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: