Betöltés...

Ultrahangos rágcsálóirtó készülék OnXsmart®, patkányok elleni védelem, 360 fokos lefedettség, 3 felhasználási mód, akár 120 m2, 9 villogó LED érzékelővel, dugaszolás

Ár: 19.312 Ft

Fedezze fel az OnXsmart® rágcsálóellenes, patkányellenes, egerek elleni ultrahangos készülék erőteljes hatását

Biztosítsa otthonában a békét és a kényelmet az OnXsmart® rágcsálóellenes ultrahangos készülékkel, patkányellenes, egérellenes, hatékony szövetséges a hívatlan rágcsálóinvázió ellen. A kiterjedt 360 fokos lefedettségnek és a 3 innovatív használati módnak köszönhetően ez a készülék megvédi Önt és lakóterét, fejlett és nem invazív megoldást kínálva.





Az OnXsmart® beltéri rágcsáló ultrahangos készülék humánus módon tartja távol a rágcsálókat és kártevőket otthonától.

Ez a beltéri ultrahangos rágcsálógép hatékonyan visszaszorítja az egereket, patkányokat, mókusokat, csótányokat, pókokat, denevéreket és más rágcsálókat és kártevőket.



A rágcsálók minden évben jelentős károkat okoznak Romániában az ingatlanokban, a terményekben és az élelmiszerellátásban. A káros tulajdonságok mellett a rágcsálók betegségeket is terjeszthetnek, ami komoly közegészségügyi kockázatot jelent.



Az ultrahangos kártevőriasztó erős ultrahangos hullámot bocsát ki, amely elpusztítja a rágcsálók agyrendszerét és látásélességét. A beépített LED-fény megzavarja tevékenységüket sötét környezetben, így veszélyben érzik magukat, és elmenekülnek otthonából.



Felhívjuk:

Az ultrahangos készülék nem tud áthaladni a falakon, bútorokon, szekrényeken vagy más nagy tárgyakon. Szobánként egy szállás ajánlott. Szerelje fel az ultrahangos rágcsálóriasztót megfelelő magasságban a falra a hatékony hangterjedés érdekében.
A jobb hatékonyság érdekében tartsa akadálytalanul a készülék körüli területet.
Kövesse a telepítési és kezelési utasításokat, és kerülje a beállítások önkényes módosítását.
A megbízható teljesítmény érdekében használjon megfelelő tápegységeket és kábeleket száraz, tiszta környezetben.
Legyen türelmes, és hagyjon néhány hetet az eredményekre, elkerülve az azonnali hatékonyság elvárásait.
Rendszeresen ellenőrizze és tisztítsa meg készülékét, és azonnal cserélje ki vagy javítsa ki a sérüléseket.
Rendszeresen változtassa meg a munkamódot, hogy megakadályozza a rágcsálók ultrahanggal szembeni immunitását.


Az otthoni egérfogó akár 120nm-es beltéri helyiségekben is hatékony.

A 360°-os kialakításnak köszönhetően bárhol tökéletesen használható, például tetőtérben, garázsban, pincében, lakókocsiban, konyhában, raktárakban vagy raktárakban.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Ultrahangos rágcsálóirtó készülék OnXsmart®, patkányok elleni védelem, 360 fokos lefedettség, 3 felhasználási mód, akár 120 m2, 9 villogó LED érzékelővel, dugaszolás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: