Betöltés...

HASEPE anti egerek, Anti patkányok, Ultrahangos technológia, 360⁰ akció és lefedettség 120m2, 4 intenzitási szint, Villogó fények, Frekvencia 22-65kHz, biztonságos emberek és háziállatok, Feh

Ár: 16.302 Ft



Működési elv: A visszataszító erős ultrahangos hullámokat bocsát ki, amelyek befolyásolják a rágcsálók idegrendszerét; A mellékelt LED-fény megzavarja tevékenységüket sötétben, ami intenzíven zavarja őket. Ez a beltéri eszköz ultrahangot és villogó fényeket használ, hogy a rágcsálók zajt érezzenek, idegeiket okozva, és nem érzik magukat biztonságban a hely elhagyására.

Ultrahangos és LED villogó lámpák: Az elektronikus ultrahangos kártevőriasztó 4 az 1-ben üzemmódban új technológiát alkalmaz. Ez a készülék ultrahangot bocsát ki 4 különböző üzemmódban, beleértve a teszt módot a helyes működés ellenőrzésére, valamint 3 elutasítási módot, különböző ultrahangos frekvenciákkal. A 9 villogó LED-es lámpa megzavarhatja és kényelmetlenül érezheti magát a rágcsálóknak.



Négyfunkciós kapcsoló: Ez a kártevőriasztó eszköz manuálisan 4 módon állítható be a kívánt eredmény elérése érdekében. Nem szükséges külön termékeket vásárolni a különböző típusú kártevők számára. A TEST mód szimulálja a rágcsálók által érzékelt hangot, hogy ellenőrizze a készülék működését. Az ULTRA mód ultrahangot bocsát ki (22kHZ-35kHZ), hogy hatékonyan elűzze az egereket és rágcsálókat. A TRANS mód nyomáshullámot (25 kHZ) használ a mókusok visszaszorítására. A DUO mód egyesíti a nyomáshullámokat az ultrahanggal, elűzve az összes kártevőt, beleértve a rágcsálókat és a rovarokat is.



Mérgező és biztonságos anyagoktól mentes: Ez a kártevők ultrahangos készüléke nem tartalmaz káros anyagokat, nem bocsát ki sugárzást, nem használ veszélyes vegyi anyagokat és nem bocsát ki szagot. 100% -ban biztonságos az emberek és a háziállatok számára. A visszataszító eltávolítja a kártevőket és rágcsálókat anélkül, hogy megölné őket. Engedje el a csapdákat és mérgeket, hogy tiszta és kényelmes életet kapjon.

Kiterjedt lefedettség: Ez a beltéri ultrahangos rágcsálók visszaszorítására szolgáló eszköz hatékony egerek, patkányok, mókusok, csótányok, pókok és más kártevők ellen. Beltéri térben akár 1076 négyzetméteres helyeken is működik, ezért ne aggódjon amiatt, hogy szobája bent maradhat. Túl nagy lenne ahhoz, hogy lefedje. Mivel az ultrahang nem tudja átszúrni a falakat vagy a szilárd tárgyakat, ajánlott a készüléket akadálymentes helyre helyezni, vagy minden helyiségben használni az optimális eredmény érdekében.

 

 



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "HASEPE anti egerek, Anti patkányok, Ultrahangos technológia, 360⁰ akció és lefedettség 120m2, 4 intenzitási szint, Villogó fények, Frekvencia 22-65kHz, biztonságos emberek és háziállatok, Feh" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: