Betöltés...

Bewello belátásgátló, Professzionális szélvédő, árnyékoló oldalsó napellenző 300 cm x 150 cm antracit

Ár: 49.900 Ft


Modern belátás, szél és nap elleni védelem teraszra, erkélyre vagy szabadtéri főzéshez
Kiváló minőségű napellenző szövet: Vízlepergető és UV-álló poliészter PU-bevonattal
Porszórt bevonatú alumíniumból készült stabil keret
Kényelmes kezelés a fogantyúnak és az önbehúzó mechanizmusnak köszönhetően
Padlóra vagy falra szerelhető

A praktikus Livingston oldalsó napellenző nem csak nap és szél elleni védelemre használható, hanem a kíváncsi szemek elől is eltakarja. Így gondtalanul és szabadon élvezheti a gyönyörű időjárást a teraszon, az erkélyen vagy a szabadtéri főzés közben, a kíváncsi tekintetektől és a zavaró huzatos széltől mentesen. Az elegáns antracit színű napellenző harmonikusan illeszkedik szinte bármilyen környezetbe.

Célszerű konstrukció, kiváló minőségű napellenző szövettel
A napellenző egy kazettában feltekerve van rögzítve, és függőlegesen felszerelve kiszélesítve feszíthető ki. A rögzítéshez a mellékelt oszlopba van akasztva. Teljesen kihúzva a napellenző 300 cm széles, és 150 cm-es magasságával együtt nagy felületű szél- és belátás elleni védelmi árnyékolót biztosít. A napellenző szövet 100% poliészter anyagból készült (180 gramm/m2), és a PU-bevonatnak köszönhetően vízlepergető és UV-álló. Így a Livingston mindig telített, friss színével győz meg.

Stabil és könnyen kezelhető
A porszórt bevonatú alumíniumkeret nagy fokú stabilitást biztosít. Amilyen gyorsan az oldalsó napellenzőt a fogantyú segítségével kifeszíti, olyan gyorsan el is tudja pakolni a kazettába: Az önbehúzó mechanizmus egyszerűen visszahúzza a napellenző szövetet a tartójába. A belátás elleni védelmet nyújtó napellenzőt tetszés szerint rögzítheti a ház falához vagy a földbe csavarozva. A kifeszített napellenző rögzítésére szolgáló oszlopok szintén a talajhoz vannak csavarozva. A padlóba vagy falba történő rögzítéshez szükséges csavarok külön kaphatók.

Műszaki adatok
Termékjellemzők
Fajta: Seitenmarkise
Karkinyúlás: 300 cm
Anyag színe: Antracit
Alkalmazás: Belátásgátló
Alkalmazási terület: Terasz
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg: 7,0 kg
Magasság: 150,0 cm
Szélesség: 3,00 m
Mélység: 14,0 cm


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Bewello belátásgátló, Professzionális szélvédő, árnyékoló oldalsó napellenző 300 cm x 150 cm antracit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: