Betöltés...

Készülék rágcsálók ellen HASEPE, Anti Eger, Anti Patkány, Autómotorokhoz és garázsokhoz, Kettős technológia ultrahanggal, Villogó fények, Fekete

Ár: 15.490 Ft



A fejlett technológiával ingadozó ultrahanghullámokat, LED-es villogó fényeket és riasztási hangokat bocsát ki, hogy elriasztja a rágcsálókat a járműbe való belépéstől. Hatékonyan működik 3 alkáli "AA" elemgel, akár 60 napos időtartamot biztosítva. A mellékelt 3 újratölthető elem is ingyenes! Takarítson meg energiát azzal, hogy vezetés közben automatikusan készenléti módba lép, így hosszabb akkumulátor-üzemidőt élvezhet. A vezeték nélküli kapcsolatnak és a könnyen telepíthető kialakításnak köszönhetően ez a készülék tökéletesen illeszkedik bármilyen autóba, traktorba, hajóba vagy más járműbe, a mellékelt cipzár pedig megkönnyíti a felszerelést. Eredetileg járművekhez tervezték, de sikeresen használható számos más helyen is, beleértve a garázsokat, hidakat, pincéket, raktárakat, pajtákat és így tovább.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Készülék rágcsálók ellen HASEPE, Anti Eger, Anti Patkány, Autómotorokhoz és garázsokhoz, Kettős technológia ultrahanggal, Villogó fények, Fekete" című hirdetést látja. (fent)