Betöltés...

CURVER GÖRGŐS SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTŐ 110 L - Kék tető

Ár: 19.700 Ft

CURVER GÖRGŐS SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTŐ 110 L - Kék tető, (214127) A kimagasló minőségű műanyagból előállított görgős, szelektív hulladékgyűjtő teljesen megreformálhatja a szemetes-kezelés világát. Ha nem egyszer szenvedtél azzal, hogy a pontból b-be átrángasd a kukádat, akkor tudod: a görgők jelenléte több, mint áldásos. Húzni, tolni egyaránt könnyű, ráadásul az oldalsó fogantyú megmarkolásával stabil tartás érhető el. A 110 literes kialakítás kétséget sem hagy afelől, hogy elegendő hely áll szemeted rendelkezésére. A különböző színű fedők egyértelműen mutatják, hogy melyik részbe milyen típusú hulladék való.

A kuka teljes mértékben ellenáll a mechanikai, fizikai hatásoknak és az időjárási viszontagságoknak. A fedélszerkezet kialakítása igazán pazar, mely borítékolja, hogy a kosár fennakadások nélkül zárva, bekukucskálástól mentesen tárolható. A kimagasló megbízhatóság az erős, tartós kialakítás logikus következménye. Mindennek tetejében a termék kiváló ár/érték aránnyal büszkélkedik, aminek (és a fent ecsetelt pozitív jellemzőknek) hála megtérülő befektetéseddé avanzsálhat az örömteli és hatékony használat fényében.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "CURVER GÖRGŐS SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTŐ 110 L - Kék tető" című hirdetést látja. (fent)