Betöltés...

Asztali ventilátor 3 sebességi fokozattal, oszcilláló funkcióval, dönthető, 38W, fehér színben

Ár: 7.890 Ft

Asztali ventilátor 3 sebességi fokozattal, oszcilláló funkcióval, dönthető, 38W, fehér színben 



Ez az egyedülálló forgatható ventilátor minden irodában vagy konyhában hasznos lesz. A hosszú munkaidő alatt kellemes hőmérsékletet biztosít, segítve a hatékonyság és a koncentráció növelését. Elegáns kialakítása és frissítő hűtése révén tökéletes kiegészítője bármely modern belső térnek. Tökéletes a konyhába is, ahol főzés közben gyorsan átszellőzteti a levegőt megszüntetve a kellemetlen szagokat.


Vigyen frissítő szellőt környezetébe ezzel az elegáns, fehér színű, forgó, asztali ventilátorral. Ez a stílusos és funkcionális ventilátor tökéletes megoldás azoknak, akik kényelmet keresnek a meleg nyári napokon. Kellemesen hűvösen tartja környezetét a forró napokon otthon és az irodában egyaránt. A ventilátor magassága mindössze 43 cm, így kompakt méretű, ugyanakkor elég magas ahhoz, hogy hatékony hűtést biztosítson. A hosszú, 145 cm-es tápkábel kényelmes csatlakozást biztosít a hálózathoz, még akkor is, ha az távolabb van az íróasztaltól!


A készülék olyan fejjel van ellátva, amelynél a dőlésszög „fel-le” állítható. Ez lehetővé teszi a légáramlás irányának legkényelmesebb beállítását. Az oszcilláció funkciónak köszönhetően a ventilátor feje automatikusan jobbra és balra mozog, így sokkal
hatékonyabban hűtheti a helyiséget.


Az elülső kezelőpanelen könnyedén az igényeihez igazíthatja a működési módot. Rendelkezésre áll 3 sebességfokozat, amelynek köszönhetően könnyen változtathatja a sebességet, a lágy fuvallattól az erős légáramlatig, ami tökéletes alkalmazkodást biztosít az uralkodó körülményekhez és a személyes preferenciákhoz.


A háromlapátos, masszív légcsavart egy tartós fémhálós házba zárták, amely biztonságos használatot és elegáns megjelenést biztosít. A fémház mindkét oldalán zárt, ami megvédi a légcsavart a sérülésektől és biztosítja az időtálló biztonságos használatot.


Tulajdonságok: 
 




Szín: fehér
Anyag: PP, vas, ABS
Teljesítmény: 38 W
Hálózati tápegység: 220 V / 50 Hz
Lapátok száma: 3
Fokozatok száma: 3
Állítható dőlésszög
Oszcilláció funkció
Oszcillációs szög: 60°
Kompakt méret 

Méretek: 43 × 23 × 33 cm
Tápkábel hossza: 145 cm
Súly: 1,65 kg


A csomag tartalma:



1 db ventilátor




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Asztali ventilátor 3 sebességi fokozattal, oszcilláló funkcióval, dönthető, 38W, fehér színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP