Betöltés...

Fürdőszobai polc, konyhai tárolópolc 50 cm-es, rozsdamentes acélból, fekete színben

Ár: 4.990 Ft

Fürdőszobai polc, konyhai tárolópolc 50 cm-es, rozsdamentes acélból, fekete színben 



Tárolja fürdőszobai kozmetikumait, vagy a konyhában a fűszereket egy stílusos polcon, amely nemcsak dekoratív, hanem rendkívül praktikus is!


A polc több helyiségben, változatosan alkalmazható. A fürdőszobában a kozmetikumok mellett WC-papír tárolóként is használható. Emellett számos helyiségben, többek között a konyhában is hasznos tárolóhely lehet, fűszeres dobozoknak, rizst, tésztát, cukrot, kávét stb. tartalmazó tárolóknak.


A tároló egyszerűségével és klasszikus stílusával a legkülönfélébb belső terekhez illeszkedik. Loft, rusztikus és glamour dekorációhoz is ajánlott.


Nagyon egyszerűen felszerelhető, csak egy fúrógépre és egy csavarhúzóra van szükség, a csavarkészlet a polc mellé van csomagolva.


A polc kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, kiválóan ellenáll a nedvességnek, ennek köszönhetően fürdőszobai tükör alá és a zuhanyzóba is felszerelhető.


Tulajdonságok: 




Szín: fekete
Anyag: rozsdamentes acél
Maximális terhelés: 10 kg
Méretek: 50×10,5×6 cm
Furatok közötti távolság: 41 cm
Súly: 0,990 kg


A csomag tartalma:



1 db polc
A felszereléshez szükséges csavarkészlet




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Fürdőszobai polc, konyhai tárolópolc 50 cm-es, rozsdamentes acélból, fekete színben" című hirdetést látja. (fent)