Betöltés...

Zsíroldószer szórófejes 750 ml konyhai tisztító Grease Classic GreenCare Tana

Ár: 4.064 Ft

GREASE classic gyorsan és könnyedén távolítja el a konyhában található valamennyi szennyeződést. Tökéletes tisztítási eredményeket garantál, normál és makacs szennyeződések esetén is, megőrizve a tisztított felületek fényét.  A GREASE classic egy környezetbarát tisztítószer, mely egyedi receptúrájának köszönhetően univerzálisan alkalmazható még a legérzékenyebb konyhai felületeken is.  Felhasználásra kész termék, mely időt és költségek takarít meg.
Az európai Ecolabel által tanúsítva (AT/020/012)  A környezetre káros, öko-toxikológiailag mérgező összetevők teljes körű mellőzése  Kifejezetten gazdaságos, nagyon kis mennyiségben adagolva is hatékony.

Zsíroldószer szórófejes 750 ml konyhai tisztító GreenCare Grease Classic 0713080 Tana termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 57103


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.18
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Zsíroldószer szórófejes 750 ml konyhai tisztító Grease Classic GreenCare Tana" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: