Betöltés...

EKO pedálos szemetes, Della, űrtartalom 35 liter, 1 kivehető rekesz, ergonomikus, ujjlenyomat-mentes rozsdamentes test, lágyan záródó fedél, táska rögzítő támasz, rozsdamentes acél

Ár: 47.231 Ft

Karcsú és kompakt kialakításával az EKO Della pedálos szemetes tökéletesen illeszkedik otthonába, modern érintést kínálva. A rozsdamentes acél pedál megkönnyíti a fedél nyitását és zárását. Ennek a szemetesnek az elegáns megjelenését ergonomikus formája is kiemeli.
A Della kosár prémium anyagokból készült, tartós, ujjlenyomat-biztos rozsdamentes acél házzal. A kosár kompakt, helytakarékos kialakítású és eltávolítható, 35 literes tárolóval rendelkezik, így tökéletes a konyhába.
A jó megjelenésű kialakítás és a könnyű használat nem az egyetlen előnye ennek a pedálos szemetesnek. Nagyon csendes, zárva a fedelet zaj nélkül.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "EKO pedálos szemetes, Della, űrtartalom 35 liter, 1 kivehető rekesz, ergonomikus, ujjlenyomat-mentes rozsdamentes test, lágyan záródó fedél, táska rögzítő támasz, rozsdamentes acél" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: