Betöltés...

Intelligens, kompakt, hordozható, műanyag ébresztőóra kerekekkel, fut, gurul és zajt ad, felébreszt mély alvásból, hangos ébresztő, fekete

Ár: 9.466 Ft

Ne halogasd tovább az ébresztőt! Ébredj fel, és ne késlekedj tovább! A legeredetibb röpke ébresztőóra kerekeken. Gurul, leugrik az éjjeliszekrényről (akár 90 cm magas éjjeliszekrényig), és kerekeken mozog a szobában, arra kényszerítve, hogy minden alkalommal időben szálljon ki az ágyból! Hűvös, szórakoztató, kicsit idegesítő, egyedi és őrült. Hagyd abba a halogatással való visszaélést! Mozognak (szőnyegen vagy fán), rezegnek, futnak, irányt változtatnak. Kikelsz az ágyból, hogy megállítsd. ÉBRESZTŐÓRA KEREKEKEN: A valaha volt legjobb ébresztő. Soha többé nem késel el. Clocky, az egyetlen éjjeli ébresztőóra, amely fut, elrejti, gurul, kerekeken mozog, sípol és ugrik (akár egy 90 cm magas éjjeliszekrényig). Hűvös, szórakoztató, idegesítő, egyedi, kicsit őrült és garantáltan időben felébreszt. Mozognak (szőnyegen vagy fán), rezegnek, futnak, irányt változtatnak. Kikelsz az ágyból, hogy megállítsd! A LEGHANGOSABB RIASZTÁS NEHÉZ HÁLÓSZOBÁK SZÁMÁRA: Szuper zajos. Részben robot, részben ébresztőóra - úgy hangzik, mint az R2D2. Elég idegesítő, hogy nem tudsz túl keményen aludni. Kétségtelen, hogy a legjobb ébresztőóra az álmosak számára. TÖBBSZÖR ELHALASZTJA A RIASZTÁST? Ismersz valakit, aki igen? Fogadok, hogy az óráját közvetlenül a hálószoba másik oldalára helyezi. Gyerekeknek, tinédzsereknek, felnőtteknek szól - mindenki használhatja ezt a modult, hogy időben felébredjen. Tökéletes ajándék egy diák kollégiumi szobájához, ballagásához és az iskolába való visszatéréshez. KÖNNYEN BEÁLLÍTHATÓ. ELHALASZTJA EGYSZER. Egyszer (1-8 percig) elhalaszthatja, vagy letilthatja a szundi funkciót. A mobil digitális ébresztőóra világít a sötétben, és működésbe lép, amikor ideje felébredni, és figyelnie kell.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Intelligens, kompakt, hordozható, műanyag ébresztőóra kerekekkel, fut, gurul és zajt ad, felébreszt mély alvásból, hangos ébresztő, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: