Betöltés...

Sortibox 3x35L szürke szegregációs kosár készlet

Ár: 13.165 Ft

Sortibox 3x35L szürke szegregációs kosár készlet

Lehetséges egy hulladék nélküli világ?
A körforgásos gazdaság elképzelése és a Hulladéktörvény értelmében kötelességünkké vált a tudatos elkülönítés és a szelektív hulladékgyűjtés megszervezése.
Az újrahasznosítás nem bonyolult és nem igényel erőfeszítést.
Az összegyűjtött papír, üveg, műanyag vagy fém, gondosan elkülönítve a kommunális hulladéktól, modern megoldások és kiegészítők használatával, értékes nyersanyaggá válik.
A A tudatos, környezetbarát és gazdaságos hozzáállásnak csak előnyei vannak: csökkenti a hulladéklerakók számát és a természeti erőforrások ésszerű felhasználását, csökkenti a levegő- és vízszennyezést, energiát takarít meg, és csökkenti a kiadásokat. Ez az otthoni tárolóhely kényelmes és higiénikus használata is. Napjainkban a mosogatószekrényben elhelyezett hagyományos vödrök feledésbe merülnek, és egy csapadékelválasztó rendszert alakítanak ki. gyors hozzáférést, problémamentes ürítést és egyszerű tisztítást biztosít. Sortibox minikonténerünk nemcsak megfelel ezeknek a követelményeknek, hanem folyamatos válogatást is lehetővé tesz. Jól megtervezett, esztétikus kialakítású és tágas (35L), speciálisan korlátozott helyekre tervezett szerkezettel, amely megkönnyíti a szegmensek stabil sorokba vagy oszlopokba rendezését.
A borítókban színes csuklós fülek jelzik a szétválogatott hulladék frakcióit. A szegregációs központunk tervezése során ne felejtse el begyűjteni az azonos tulajdonságú és természetű hulladékot. Specifikáció > - Külső méretek: 392x293x620 mm (egykosaras)
- Egymásra rakható
- Bordák a nagyobb merevség érdekében
- Szín: szürke A készlet tartalma - Sortibox 3x35L szürke válogatókosár készlet
- Eredeti csomagolás < p> Jellemzők
- Egy kosár űrtartalma 35 liter
- A fedők megfelelő formája biztosítja a stabilitást egymásra rakva
- Minden csomag tartalmaz egy sor színes matricát jelölésekkel a hulladékok válogatásának megkönnyítése
- Formával és visszafogott színekkel rendelkező válogatódoboz wpi ragaszkodik az aktuális tervezési trendekhez, az igényt a funkcionalitással és a minimalizmussal ötvözi

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Sortibox 3x35L szürke szegregációs kosár készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: