Betöltés...

WC tisztító fertőtlenítő gél 750 ml Go for Expert Citrus

Ár: 1.091 Ft

Otthoni és nyilvános használatra. Felületek (padló, falak), szaniterek és csövek fertőtlenítéséhez.

Felhasználás módja: Az üveget kinyitáshoz állítsuk kemény és sík felületre, két oldalról nyomjuk meg a kupakot, és csavarjuk le. Az üveget lezáráshoz állítsuk kemény és sík felületre, és kattanásig csavarjuk rá a kupakot.
Felhasználás hígítás nélküli állapotban: WC-kagylók fertőtlenítése - egyenletesen terítsük el a kagyló szegélye alatt, hagyjuk rajta 5 percig, majd öblítsük le. Eltávolítja a szennyeződéseket, megöli a baktériumokat és a gombákat. Fürdőkádak, mosdókagylók, mosogatók - egyenletesen terítsük el a tisztítandó felületen, majd 5 perc múlva gondosan öblítsük le vízzel. Fehér ruhák fehérítésére: hígítsunk fel 50 ml fehérítőt 10 liter hideg vízben, rakjuk bele a ruhákat és kb. 45 percig áztassuk, majd alaposan öblítsük ki. Használjon 25 ml fehérítőt 10 liter hideg vízben, ha egy éjszakán át áztat.

Kiszerelés: 750 ml / flakon

WC tisztító fertőtlenítő gél 750 ml Go for Expert Citrus termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
   Katalóguskód: 52720


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "WC tisztító fertőtlenítő gél 750 ml Go for Expert Citrus" című hirdetést látja. (fent)