Betöltés...

Fém szemetes fa tetővel, pedál, 19, 3x18x25 cm, fehér szín ABYZ®™

Ár: 10.374 Ft

Ez a szemetes nélkülözhetetlen tartozék minden otthonban vagy irodában. Praktikus fogantyúval van felszerelve, amely megkönnyíti a szállítást és a kezelést. A matt felület elegáns és modern megjelenést kölcsönöz, amely bármilyen dekorációhoz illik.

Ennek a szemetesnek az egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a lábkapcsoló. Lehetővé teszi a kosár nyitását és zárását anélkül, hogy a kezét kellene használnia, ami nagyon higiénikus és kényelmes.

Ezen túlmenően ez a szemetes faelemekkel rendelkezik, amelyek természetes és meleg megjelenést adnak. Ezek a fából készült részletek szép kontrasztot hozhatnak a szemetes matt felületéhez, és egy kis személyiséget kölcsönözhetnek minden helyiségnek.

Összefoglalva, ez a szemetes nemcsak funkcionális, hanem esztétikai is. Kiváló választás azok számára, akik otthonuk vagy irodájuk elrendezésében szeretnék kombinálni a hasznosságot a stílussal.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Fém szemetes fa tetővel, pedál, 19, 3x18x25 cm, fehér szín ABYZ®™" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: