Betöltés...

Joseph Joseph Totem Compact 40 literes műanyag Szelektív szemetes - Kőszürke

Ár: 94.100 Ft

Az egyetlen konyhai szemetes, amire szüksége vanA konyhai szemetes az otthon szívének meg nem énekelt hőse, de csak kevesen képesek megbirkózni az általános hulladék, az élelmiszerhulladék és az újrahasznosítás feladatával. Ismerje meg a Totemet. A díjnyertes kuka különböző rekeszekkel rendelkezik mindenféle háztartási hulladéktípus számára, így mindent egyetlen kompakt egységben különíthet el. A beépített szagszabályozónak köszönhetően a konyha is friss illatú marad.Többcélú rekeszekA kivehető rekeszek és a beépített zacskókampók segítségével könnyedén szétválaszthatja a hulladékot és az újrahasznosítható anyagokat.HelytakarékosA Totem innovatív függőleges elrendezése sokkal kevesebb helyet foglal a konyhában, és biztosítja, hogy a rekeszeket könnyebb legyen megtölteni és kiüríteni.Integrált szagszabályozásAz Airflow technológia lehetővé teszi, hogy a levegő áthaladjon a szűrőn, csökkentve a nedvességet - a kellemetlen szagok fő okozóját.Kivehető ételhordó tálcaRendezetten tárolható a készülék belsejében vagy a munkalapon. A fedél kampóval rendelkezik, így használat közben a készülék oldalán tárolható.

Jellemzők:A 40 literes kuka 2 x 20 literes rekeszt és egy 3 literes, levehető, fedeles ételhulladékgyűjtőt tartalmaz.Egyedülálló függőleges kialakítás maximalizálja a kapacitást kompakt térbenIntegrált szagszabályozás cserélhető aktívszenes szűrőkkelKivehető vödrök bélésrögzítő lyukakkal és hordtáskakampókkal

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Joseph Joseph Totem Compact 40 literes műanyag Szelektív szemetes - Kőszürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: