Betöltés...

N'oveen IKN1030 Proffesional Rovarölő lámpa - Szürke

Ár: 41.890 Ft

BIZTONSÁGOS EMBEREK ÉS ÁLLATOK SZÁMÁRAAz UVA lámpák használatának köszönhetően a problémás rovarok elleni küzdelem vegyszerek használata nélkül is lehetséges (nem bocsát ki káros anyagokat).INOX TÍPUSÚ BURKOLATMasszív és rozsdaálló 304 típusú INOX acélszerkezet a tartós használatra. A modell ipari felhasználásra készült.TOVÁBBI LEHETŐSÉGEKA lámpa csúszótálcával van felszerelve, amely megkönnyíti az elpusztult rovarok eltávolítását. Lehetőség van a lámpa felhelyezésére vagy felakasztására (akasztólánc a készletben).

A 35W teljesítményű IKN1030 Professional rovarirtó lámpa beltéri használatra készült, 100m2-ig ajánlott. 304 típusú INOX acélból készült a tartós használatra. Masszív és rozsdaálló szerkezet. Az IKN1030 lámpák mikrokapcsolóval vannak felszerelve, amely biztosítja a biztonságos használatot. Minden repülő rovar ellen hatásos: szúnyogok, legyek és ecetek ellen. A lámpa olyan fényt hoz létre, amely vonzza a repülő rovarokat. A rovarok a nagyfeszültségű hálózattal való érintkezés után elpusztulnak.Vegyszerek nélkül működikUVA lámpák segítségével vonzza azokat a rovarokat, amelyek áramütés következtében meghalnak, amikor megérintik a nagyfeszültségű hálózatot és a tálcára esnek.Emberre és háziállatokra ártalmatlanA 2x 15 W-os UVA fénycsövek ellenállnak a repedésnek és a sérüléseknekMasszív és rozsdaálló 304 típusú INOX acélszerkezet a tartós használatra

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "N'oveen IKN1030 Proffesional Rovarölő lámpa - Szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: