Betöltés...

Vezeték nélküli video csengő kamera, HD élő nézet, éjszakai látás, mozgásérzékelés, kétirányú hang,, 2,4 G WiFi, akkumulátoros, kompatibilis az Alexáv

Ár: 27.990 Ft

Új bontott dobozos termék gyári dobozban. A használati útmutató hiányzik a dobozból! Rsz:4s/3kd Eredeti ár:39990Ft Erről az elemről 【Teljesen vezeték nélküli és egyszerű beállítás】: Vezeték nélküli csengő-kameránk telepítése gyerekjáték. Ez a videó csengő állítható állvánnyal rendelkezik (-45°, -22,5°, 0°, 22,5°, 45°), csak válassza ki. a helyed a lakásodban, lehetővé téve, hogy a kamerát a tökéletes szögbe állítsd, hogy a kívánt képet kapd, a Google Playen és az App Store-ban elérhető CloudEdge App segítségével pedig csatlakoztathatod a videocsengőt a telefonhoz és a mellékelt vezeték nélküli csengő egy pillanat alatt. Élvezd a szabadságot 【1080P HD és éjszakai látás】: Az Aubor video-ajtócsengő-kamera immár 1080P HD felbontással büszkélkedhet, így élesebb valós idejű képeket és videókat biztosít. Széles, 166°-os látószöggel is rendelkezik, így mindent kristálytiszta részletességgel rögzíthet. Sötétedéskor a beépített infravörös lámpák automatikusan bekapcsolják az éjjellátó üzemmódot, így még koromsötétben is tisztán láthat. 【Kétirányú beszéd és hangváltó】: Az integrált mikrofonnal és hangszóróval valós idejű, tiszta, kétirányú beszélgetéseket folytathat látogatóival. A hangváltás továbbfejlesztett funkciójának köszönhetően a kamera csengő képes álcázni a tényleges nemet és életkort. Ideális időseknek, gyerekeknek és egyedül élő nőknek. És ha leköt, ne aggódjon – küldjön egy gyors, előre felvett üzenetet, hogy ne maradjon le a kapcsolatról. 【Intelligens mozgásérzékelés és testreszabott mozgásriasztási terület】: A beépített PIR-érzékelő biztosítja, hogy azonnali értesítést kapjon, ha valaki megnyomja a vezeték nélküli ajtócsengőt, vagy mozgást észlel. Testreszabhatja élményét öt érzékenységi szinttel és mozgászóna-beállításokkal, megakadályozva, hogy ezek a bosszantó, szükségtelen értesítések megtöltsék telefonját. 【Felhőtárhely és extra csengőhang a nagyobb kényelemért】: Csak egyszer kell megvásárolnia vezeték nélküli csengőnket, havidíj nélkül. Élvezze az élethosszig tartó hozzáférést a történelmi felvételekhez 7 napos ingyenes hurokfelhőszolgáltatásunkkal. Mentés videók helyi miscro SD-kártyán 128 GB-ig (nem tartozék) – rejtett díjak nélkül, tiszta egyszerűség. Helyezze a bónusz csengőt az étkezőbe, a konyhába vagy a fedélzetre, hogy azonnali értesítést kapjon, ha valaki megnyomja az ajtót (az elem nem kompatibilis az 5 GHz-es Wi-Fi-vel).

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.08
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli video csengő kamera, HD élő nézet, éjszakai látás, mozgásérzékelés, kétirányú hang,, 2,4 G WiFi, akkumulátoros, kompatibilis az Alexáv" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: