Betöltés...

Mosógél 2,475 liter (55 mosás) színes ruhákhoz Color Gel Persil

Ár: 7.844 Ft

GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Figyelem
Figyelmeztető mondatok:
H317 Allergiás bőrreakciót válthat ki
H319 Súlyos szemirritációt okoz
A Persil Active Gel egyedülálló formulájának köszönhetően egyszerre biztosít kitűnő folteltávolítást és ragyogást a ruháknak. Deep Clean technológiája garantálja a hatékony tisztítási teljesítményt, mélyen behatol a szálak közé a tökéletes folteltávolítás érdekében, az Active Fresh pedig megőrzi ruháinak frissen mosott érzését. A Persil mosógélek formulája még alacsony hőfokon is rendkívül hatékony, így hideg vizes mosás során is alapos tisztítást biztosít ruhái számára energiát megtakarítva. A műanyaghulladék csökkentése érdekében a flakon a kupak eltávolítását követően 100%-ban újrahasznosítható, illetve 50% újrahasznosított műanyagot tartalmaz.
- Deep Clean technológia a makacs foltok ellen- Higiénikus frissesség a mosógép számára- 92% biológiailag lebomló összetevők*- Hosszan tartó frissesség és ragyogó tisztaság- 100%-ban újrahasznosítható csomagolás
Elkészítés és felhasználás: Nem alkalmas gyapjú és selyem textíliák mosására.
 
4 flakon / karton
192db/raklap
 
Mosógél 2475 ml (55 mosás) színes ruhákhoz Color Gel Persil termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
 
Katalóguskód: 56996


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.31
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Mosógél 2,475 liter (55 mosás) színes ruhákhoz Color Gel Persil" című hirdetést látja. (fent)