Betöltés...

Teleszkópos sarokpolc zuhanyzóba, 4 polcos fürdőszobai tároló, törölközőtartóval és akasztókkal, 150-300 cm méretben, fehér

Ár: 5.990 Ft

Teleszkópos sarokpolc zuhanyzóba, 4 polcos fürdőszobai tároló, törölközőtartóval és akasztókkal, 150-300 cm méretben, fehér 



Ezzel a teleszkópos, állítható magasságú sarokpolccal kihasználhatja a fürdőszoba sarkában lévő összes helyet, hogy a lehető legjobban tudja rendszerezni és rendezni kozmetikumait. A tároló 4 nagy polccal rendelkezik, mindegyik polcon 2-3 nagy, akár 1 literes vagy 4-5 kisebb flakont tud elhelyezni, mint például samponok, tusfürdők, testápolók stb. A törölközőtartó és az akasztók lehetővé teszik textíliák, szivacsok és más kiegészítők tárolását is.


A polcok tartós és teherbíró műanyagból készültek, melyek könnyen tisztíthatók. A védősínek megakadályozzák, hogy a polcokon tárolt dolgok leessenek. A feszítőrudat 304-es, prémium rozsdamentes acélból és tartós műanyagból készítették, ami ellenáll a rozsdásodásnak. A letisztult dizájn, és a fehér szín illik bármilyen fürdőszobai stílushoz, mutatós és elegáns.


A fürdőszobai tároló rozsdamentes acélból készült, teleszkópos rúdja zárógombos kialakítással rendelkezik. A rudazat 5 részből áll, amely lehetővé teszi a magasság stabil, 150 cm-től 3 méterig történő beállítását. A kívánt magasság a beilleszthető 3 alaprúd megfelelő számával és a teleszkópos rúd beállításával érhető el. A beépített rugó nagyon erős nyomást fejt ki, így a sarokpolc biztosan a helyén marad.


Illeszkedik a lakás legtöbb helyiségéhez - a fürdőszobában, a zuhanyzóba vagy a kádhoz, a mosókonyhába, a konyhába, még a hálószobában is hasznos tároló lehet. Szállásadói körben is alkalmazható például hotelekben, apartmanokban, de akár lakókocsikban is.


Néhány perc alatt, szerszámok nélkül felszerelhető, nem kell vágást végezni a rudakon, és nem károsítja a padlót és a mennyezetet.


Tulajdonságok: 




Állítható magasságú, teherbíró polcok
Leesésgátló védősínek
Törölközőtartó és akasztók
Rozsdamentes acélrúd és -rugó
Stabil konstrukció
Zárógombos kialakítás
Egyszerűen felszerelhető
Könnyen tisztán tartható
Állítható magasság: 150-300 cm-ig
Alaprudak hossza: 62 cm
Teleszkópos rúd hossza összecsukva: 65,5 cm
Rugós elem hossza: 16,5 cm
Polcok száma: 4
1 polc mérete: 33×21,5 cm
Végősín magassága: 7 cm
Törölközőtartó hossza: 33 cm
Akasztókampók száma: 3
Súly: 1,1 kg


A csomag tartalma:



1 db 4 polcos teleszkópos sarokpolc




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Teleszkópos sarokpolc zuhanyzóba, 4 polcos fürdőszobai tároló, törölközőtartóval és akasztókkal, 150-300 cm méretben, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP