Betöltés...

Horgoló készlet színes fonalakkal, kiegészítőkkel ajándék válltáskában

Ár: 7.990 Ft

Horgoló készlet színes fonalakkal, kiegészítőkkel ajándék válltáskábanLépj ki a hétköznapokból és merülj el a kreativitás világában a horgoló készlet segítségével!A készlet tartalmaz minden szükséges kelléket, légy akár gyakorlott akár kezdő a horgolás világában. 15 különböző színű fonal segít, hogy bármilyen elképzelésed megvalósítsd. A horgoló horgok megkönnyítik a fonalak kezelését és a részletgazdag alkotások elkészítését. Egy bonyolult minta elkészítésekor az egyik leghasznosabb kiegészítőd a sorvezető lesz, ami nem enged elveszni a már meghorgolt sorok között. A készlet számos más kiegészítőt is tartalmaz a precíz alkotáshoz. Stílusos ajándéktáskában érkezik hozzád, így könnyedén magaddal viheted és alkothatsz, vagy egy már megkezdett alkotásodon tovább is dolgozhatsz.
Csomag méret: 30x20x11 cmCsomag súly: 0,9 kgTermék súly: 0,89 kg
Fonál anyaga: akrilGombolyag: 40 méter hosszú fonál, kb 25 g
Csomag tartalma:- 15 db fonal köteg- 12 fém horgolóhorog- 10 db szemtartó- 10 db biztosítótű- 9 db gumi horgolóhorog- 6 db varrótű- 2 db sorszámláló- 1 db gyűszű- 1 db olló- 1 db mérőszalag- 1 db vászontáska- 1 db műanyag tartó


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Horgoló készlet színes fonalakkal, kiegészítőkkel ajándék válltáskában" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: