Betöltés...

Fa design asztali óra LED kijelzővel - világosbarna ház piros ledekkel

Ár: 9.590 Ft

Fa design asztali óra LED kijelzővel - világosbarna ház piros ledekkelCseréld le régi, idejétmúlt asztali órádat! Modern, mégis klasszikus, elegáns, mégis laza – ez a fa design asztali óra garantáltan feldobja minden szoba hangulatát!
Nagyméretű kijelzőjéről könnyedén leolvasható az idő, a dátum és az aktuális hőmérséklet is, de ébresztőt is beállíthatsz, hogy mindig időben legyél!
A fényes, három fokozatban kapcsolható világítás nappal kitűnő olvashatóságot biztosít, a késői órákban azonban automatikusan halványabbra vált, hogy ne zavarjon az elalvásban. Három ébresztőt is beállíthatsz, melyeket külön-külön, illetve egyszerre is ki-/bekapcsolhatsz, így nem kell a pihenőnapjaid, szabadnapjaid előtt és után feleslegesen állítgatnod az ébresztőid. Az energiatakarékos ébresztőórát hangvezérléses móddal is felvértezték: csak tapsolj, csettints vagy koppints egyet, az óra pedig máris felvillan! Ez segít az elemek élettartamának megnövelésében.Kikapcsolt állapotban olyan, mint egy fadoboz, így akkor is a lakás ékessége maradhat, ha épp nem szeretnéd használni. A mellékelt USB-kábel segítségével vagy 4 db AAA elemmel (nem tartozék) üzemeltetheted.Tulajdonságok
**idő-, dátum- és hőmérséklet-kijelzés
**12 vagy 24 órás formátum
**hőmérsékleti egység: °C vagy °F
**egyszerre három ébresztő is beállítható, melyek külön-külön, illetve egyszerre is ki-/bekapcsolhatók
**háromfokozatú állítható fényerősség
**éjszaka gyengébb fényerejű üzemmód
**energiatakarékos hangérzékelős üzemmód
**USB-kábellel (tartozék) vagy 4 db AAA elemmel (nem tartozék) működik
**az idő, a dátum és az ébresztők a memóriában maradnak áramtalanítás után is
**mérete: 14,9 × 3,9 × 7 cm


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Fa design asztali óra LED kijelzővel - világosbarna ház piros ledekkel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: