Betöltés...

54L Pedálos szemetes, konyhai szemetesláda, puhán záró fedél, csúszásgátló alap

Ár: 49.990 Ft


KONYHA KONYHÁJÁHOZ: A kellemes esztétikát és a kényelmes funkciót kiemelo, karcsú pedálkosár 3 részbol áll, hogy az újrahasznosítás szétválasztása egy pillanat alatt megtörténjen; és mindez megteheto anélkül, hogy hozzáérne a kukához is!
Lágy oldala van: Bár merev acél külsovel készül, az újrahasznosító tartály gyengéd - a puffer mechanizmusával a fedelek halkan, lassan és csendesen záródnak, a csírákat és szagokat hangos csörgés nélkül tartják távol.
Vödör a kukában: Hoppá! A béléstáska szakadt, zsíros medencét hozva létre? Ne aggódjon, az egyes kukákban levehető kanalak fogantyúval vannak ellátva, megkönnyítve az ürítést és a tisztítást
A FAL ELLEN: Helyezze a téglalap alakú újrahasznosító tartályt laposan a falához, hogy helyet takarítson meg; a fedél nyitáskor nem ütközik a falhoz
AMIT KAP: 54L-es szemetes 3 rekeszes, kényelmes pedálokkal és kiveheto belső kanalakkal a könnyu hulladékkezelés és a gondtalan újrahasznosítás érdekében






Miért válassza a SONGMICS szemétkosarat?



Karcsú és elegáns
Tartós, prémium anyaggal
Intelligens és kényelmes kialakítás
























A lassan záródó fedelek elkerülik a becsapódást, és csendes környezetet teremtenek.



Sima felülettel ez a pedáltartó könnyen tisztítható.



A fedelek körülbelül 80 fokon nyitva maradnak, kevés helyet foglalnak el.





Az újrahasznosítás egyszeru lehet: 3 egymás melletti szakasz segítségével egyszeru dobással rendezheti az újrahasznosítást és a szemetet. Csak annyit kell tennie, hogy rálép a pedálra a fedél kinyitásához, és most már szabad keze van arra, hogy kidobja a szemetet vagy újrahasznosítást. Anélkül, hogy bármit is meg kellene érintenie a kezével, higiénikusabb. A bent lévo 3 vödör fogantyúval rendelkezik, így könnyen ki lehet oket emelni és ki lehet üríteni.

Kölyök- és gyerekbiztosítás: Ha belefárad abba a rendetlenségbe, amelyet a szemtelen husky vagy gyerek hagy téged, miután megdöntötték a szemeteskosarat, akkor ez az eros fedeles tartály tökéletes az Ön számára - nem lehet eloször kinyitni a pedál segítségével.

Specifikációk:


Szín: fekete
Anyag: Acél, PP műanyag belső vödör, ABS műanyag fedél
Teljes termékméret: 61,5 x 31,5 x 56 cm (H x Sz x M)
Minden belső vödör mérete: 18 x 26,5 x 49 cm (H x Sz x M)
Teljes magasság nyitott fedéllel: 84,5 cm
A termék súlya: 9,1 kg



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "54L Pedálos szemetes, konyhai szemetesláda, puhán záró fedél, csúszásgátló alap" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: