Betöltés...

Mosógél 2,43 liter (54 mosás) fehér ruhákhoz Active Regular Persil

Ár: 7.011 Ft

GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Figyelem
Figyelmeztető mondatok:
H317 Allergiás bőrreakciót válthat ki
H319 Súlyos szemirritációt okoz
Persil Active Regular Gel mosószer fehér ruhákhoz. A Persil Active Regular Gel tökéletes mosási eredményt és higiénikus tisztaságot biztosít ruhái számára. A legmakacsabb foltokat is eltávolítja anélkül, hogy kíméletlenül bánna ruháival.
A Deep Clean Plus Technológiája garantálja a hatékony tisztítási teljesítményt, mélyen behatol a szálak közé a tökéletes folteltávolítás érdekében, miközben az Active Fresh megőrzi ruháinak frissen mosott érzését. Mindezt úgy, hogy közben ápolja a szöveteket és megtartja a ruhák ragyogását. Deep Clean Plus technológia a makacs foltok ellen 92% biológiailag lebomló összetevők* Ragyogó tisztaság * Szerves összetevőkre vonatkozóan OECD 301/302 alapján
Elkészítés és felhasználás: Nem alkalmas gyapjú és selyem textíliák mosására.
4 flakon / karton
Mosógél 2430 ml (54 mosás) fehér ruhákhoz Active Regular Persil termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 56931


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Mosógél 2,43 liter (54 mosás) fehér ruhákhoz Active Regular Persil" című hirdetést látja. (fent)