Betöltés...

Klarstein Touchless, szenzoros szemétkosár, 60 l, rozsdamentes acélból, Soft-Close záródás, elemmel működő, LED kijelző, időzítő

Ár: 41.590 Ft

A Klarstein Touchless 60 l nem csak egyszerű szemétkosár, hanem intelligens megoldás a hulladék tiszta és higiénikus likvidálására. Elegáns kialakításának és számos innovatív funkciójának köszönhetően gazdagítja otthonát, irodáját vagy nyilvános helyiségeket.Ez a szemetes mozgásérzékelővel van felszerelve, és lehetővé teszi az érintés nélküli működtetést, ami különösen praktikus, ha tele van a keze hulladékkal, vagy egyszerűen csak maximális higiéniát szeretne elérni. A nagyvonalú 60 literes térfogatnak köszönhetően a Klarstein Touchless ideális mindennapi használatra a konyhában, dolgozószobában vagy olyan nyilvános helyen, ahol nagy mennyiségű hulladék található.A kiváló minőségű rozsdamentes acél borítás nemcsak esztétikus, hanem rendkívül robusztus és ujjlenyomat-álló is, így könnyen tisztítható és karbantartható. A fedél kézi és automatikus nyitásának és zárásának lehetősége az intuitív kezelőpanelen keresztül szükség szerinti rugalmas használatot biztosít.A Soft-Close zárórendszernek köszönhetően a fedél csendesen és finoman, zavaró zajok nélkül záródik.A Klarstein Touchless 60 l szenzoros szemétkosár nem csak praktikus eszköz a hulladék likvidálására, hanem stílusos kiegészítő is, amely szebbé teszi a környezetet és megkönnyíti a mindennapi életet.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Klarstein Touchless, szenzoros szemétkosár, 60 l, rozsdamentes acélból, Soft-Close záródás, elemmel működő, LED kijelző, időzítő" című hirdetést látja. (fent)