Betöltés...

Braun BC21 BEU Ébresztőóra - Fekete

Ár: 42.270 Ft

A vezeték nélküli töltő funkcióval rendelkező BC21 ébresztőóra fejlesztése során az innovációra és a funkcióra helyezték a hangsúlyt. A BC21 kialakítása természetesen arra ösztönzi a felhasználót, hogy helyezze el akár telefonját a vezeték nélküli töltőpadon, amely az LCD-kijelző mögött helyezkedik el. 

A panel gyorsan tölthető, és minden Qi-kompatibilis termékkel kompatibilis. A szilikon töltőpárna megakadályozza az eszközöket a túlmelegedéssel szemben és csúszásmentes felületet biztosít. Esztétikus, letisztult kialakításával a vezeték nélkül újratölthető BC21 tökéletes az éjjeliszekrényhez. Fejlett függőleges igazítású (VA) LCD-kijelzővel van felszerelve, amely 12 vagy 24 órás megjelenítésre állítható. A fényerőszint beállítható és személyre szabható. 

A kijelző automatikusan igazodik a környezeti fényerőhöz, vagy manuálisan állítható. A crescendo hangjelzéssel a riasztás fokozatosan hangosodik addig amíg ki nem kapcsolja az ébresztőt vagy meg nem nyomja a szundi gombot amely az óra tetején található a könnyebb használat érdekében.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Braun BC21 BEU Ébresztőóra - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: