Betöltés...

Domestos fertőtlenítő és WC tisztító Csomag

Ár: 6.968 Ft

A csomag tartalma:
- Domestos Zéró WC Vízkőoldó 750ml Lime
- Domestos Pine Ext. Pow. fertőtlenítő 750ml
- Domestos Fertőtlenítő hatású Spray 750ml
- Domestos Power5 WC-rúd Lime


Domestos Zéró WC Vízkőoldó 750ml Lime
A Domestos Zéró WC vízkőoldó sűrű állagának köszönhetően hosszú ideig megtapad a WC falán, akár a víz alatti részeken és a függőleges felületeken is. Savas formulájának köszönhetően segít eltávolítani a WC csészéből a makacs vízkövet, ezáltal a benne megbúvó kórokozókat is, így nem csak szebbé, hanem higiénikusabbá is teszi a WC-t!

Használati utasítás:
Csavarja le a kupakot, fecskendezze a gélt a perem alá. Az optimális eredményért alkalmazza a hígítatlan terméket a wc-csésze teljes belső felületén. Hagyja hatni 30 percig, majd kefével távolítsa el a maradék koszt, ha szükséges. Ismételje meg a folyamatot a makacs szennyeződések eltávolításáért. Hatékony a baktériumok és a gombák ellen. Kizárólag WC-ben használja. Fénytől védve, száraz, hűvös helyen, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni

Jellemzői:
- Vízkőoldó hatás
- Eltávolítja a szennyeződéseket
- A víz alatt is megtapad
- Pusztítja a kórokozókat


Domestos Pine Ext. Pow. fertőtlenítő 750ml
Termék jellemzők:
• Elpusztítja a baktériumokat
• Segít meggátolni a vízkőlerakódást
• Friss fenyő illattal
• Higiénikus tisztaság
• Használja WC frissítő blokkal a maximális frissességért

Sokoldalú tisztítószer és hatásos fegyver a kórokozók ellen az egész házban. A Domestos hatékony a baktériumok, gombák, spórák és vírusok ellen. A Domestos Extended Power vízkőlerakódást gátló hatóanyagot tartalmaz. Megtapad a víz szintje alatt is, eltávolítja a koszt és gátolja a vízkő lerakódását.

Lakása tisztaságáért használja még a Domestos Higiéniai Törlőkendőt, a Domestos Power5 Pine WC frissítő blokkot és a Domestos Fertőtlenítő Spray-t.


Domestos Fertőtlenítő hatású Spray 750ml
Termék információk
A Domestos Fertőtlenítő hatású tisztító spray egyedi formulájának köszönhetően tisztít és pusztítja a kórokozókat. Egyszerűen kezelhető, tökéletesen ráirányítható a felületekre, melyeket csillogóan és higiénikusan tisztává varázsol. Nagyszerűen elbánik a makacs szennyeződésekkel, a konyhai zsír- és penészfoltokkal is. A fertőtlenítőszert alkalmazza biztonságosan! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!

Jellemzői:
• Elpusztítja a kórokozókat
• Hatékony a penészgomba ellen is


Domestos Power5 WC-rúd Lime
Termék jellemzők:
• Segít a vízkőlerakódás megelőzésében
• Higiénikus tisztaság
• Lime illattal
• Erős habzás
• Hosszantartó frissesség
• Tiszta és csillogó WC

Termék bemutatás:
A Domestos Power5 WC frissítő blokkja segít megelőzni a koszt és a vízkőlerakódásokat a takarítások között is. Minden egyes öblítés után bőséges habot hagy maga után, amely segít megakadályozni a vízkőlerakódást, eltűntetni a koszt, és ragyogóvá tenni a WC kagylót, amely hosszan tartó kellemes illatot áraszt magából.

Hogyan használd?
Egyszerűen csak akassza a terméket a WC peremére úgy, hogy a vízsugár útjába kerüljön, és élvezze az öblítés utáni frissességet.
Tartsa a nem használt blokkokat az eredeti csomagolásban.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Domestos fertőtlenítő és WC tisztító Csomag" című hirdetést látja. (fent)