Betöltés...

Finish Ultimate Mosogatógép rutin csomag tisztító Tablettával

Ár: 9.999 Ft

Ez a csomag tartalmaz minden elengedhetetlen eszközt, ami a mosogatáshoz szükséges. Finish csomag a legtisztább edények érdekében. Összegyűjtöttünk néhányat a legjobb mosogatószerekből, melyekkel ragyogóan tisztává és higiénikussá varázsolhatod otthonod mosogatógépét.
A Finish mosogatógép tisztító tabletta működés közben távolítja el a gépből a vízkő és zsír lerakódásokat, hogy az továbbra is higiénikus és tiszta maradjon.
Finish illatosító egyedülálló, szabadalmazott Scent Control technológiája friss és tiszta citrom és lime illatot biztosít valahányszor kinyitod a mosogatógépet és segít frissen tartani edényeidet mosás közben.
A Finish regeneráló só 100%-kal jobb mosogatógép-védelmet nyújt a víz lágyításával, megakadályozva a vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben.
Finish Quantum Ultimate Lemon mosogatógép kapszula, mely csillogó ragyogást biztosít, hatékony zsíroldó gél a legmakacsabb szennyeződésekkel is szembeszáll, előáztató és súroló por a rátapadt ételmaradék eltávolítására és felerősíti az Ultimate tisztító hatást.

A csomag tartalma:
- 1 db Finish Mosogatógép illatosító Lemon 1db
- 1 db Finish gépi regeneráló só 1,5kg
- 1 db Finish Regular Mosogatógép tisztító tabletta 3db
- 1 db Finish Ultimate All in 1 Lemon Mosogatógép kapszula 50db

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Finish Ultimate Mosogatógép rutin csomag tisztító Tablettával" című hirdetést látja. (fent)