Betöltés...

Felfüggeszthető fürdőszobai polc, helytakarékos zuhanypolc, három szintes, 63x14x28,5 cm, fekete

Ár: 5.890 Ft

Felfüggeszthető fürdőszobai polc, helytakarékos zuhanypolc, három szintes, 63x14x28,5 cm, fekete 



A felfüggeszthető zuhanypolc nagyon praktikus kiegészítő, hiszen extra tárolóhelyet biztosít, miközben eleganciát és funkcionalitást kölcsönöz fürdőszobájának. A polc jelentősen megnöveli a tárolókapacitást, lehetővé téve kozmetikumai és szépségápolási szerei rendezett tárolását. Tarthat rajta például samponokat, kondicionálókat vagy tusfürdőket, továbbá olyan apró kiegészítőket, mint szivacsok, kefék és szappanok. Ez biztosan segít a fürdőszoba rendszerezésében.


A zuhanyzó tároló, két nagyobb és egy kisebb polcot tartalmaz, kiváló minőségű alumíniumból készült, amelynek köszönhetően rozsdamentes és nagyon tartós. Az egyes tárolók közötti nagyobb távolságoknak köszönhetően még a magasabb flakonok is könnyedén elférnek rajtuk. A két alsó kampó további kiegészítők felakasztását teszi lehetővé.


A polc egyszerűen és nagyon könnyedén telepíthető. Nincs szükség fúrásra vagy ragasztásra, csak fel kell akasztania a zuhanykabin szélére, és már el is helyezheti rajta kozmetikumait és kiegészítőit. A szilikonnal borított felfüggesztő rész megakadályozza a felületek sérülését. Az elegáns loft stílusú megjelenésének köszönhetően a polc tökéletesen illeszkedik bármely kialakítású fürdőszobai helyiségbe a klasszikustól a modernebb kialakításúig.


Az anyaghasználatnak köszönhetően a fürdőszobai polc könnyen tisztán tartható, egyszerűen törölje le egy nedves ruhával vagy szivaccsal enyhe tisztítószer használatával, majd öblítse le vízzel.


Tulajdonságok: 
 




Funkcionális és esztétikus
Könnyű, alumínium szerkezet
Korrózióálló anyaghasználat
Vízáteresztő kivitel
Egyszerű felszerelés
Könnyű tisztítás
Anyag: alumínium + ABS bevonattal
Szín: fekete
Felszerelés: felfüggeszthető
Stabilizálás: tapadókoronggal
Polcok száma: 3 db
Akasztókampók: 2 db
A polcok közötti távolság: 24 és 11 cm
A kosarak mélysége: 5,5 cm; 5,5 cm és 3 cm
Méretek: 63 × 14 × 28,5 cm
Súly: 0,65 kg


A csomag tartalma:



1 db felfüggeszthető fürdőszobai polc




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.17
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Felfüggeszthető fürdőszobai polc, helytakarékos zuhanypolc, három szintes, 63x14x28,5 cm, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP