Betöltés...

Vákuum zsákok ruhákhoz 5 db 60x80cm

Ár: 3.390 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

A vákuumzsákok olyan termék, amely segít kezelni a rendetlenséget és a helyhiányt a szekrényben. A zsákokban tárolt tárgyak összenyomódnak, és sokkal kevesebb helyet foglalnak - akár 80%-kal is!

A légmentes cipzárak biztosítják, hogy a zsákok belsejében hosszú ideig fennmaradjon a vákuum. Ez pedig azt jelenti, hogy holmijai hosszú távú tárolás során is biztonságban vannak!

A vákuumzsákokban mindenféle dolgot tárolhat - ruhákat, ágyneműt, párnákat, takarókat, törölközőket és még plüssmackókat is. Tökéletesek olyan dolgok tárolására, amelyeket hosszú ideig nem fog használni, például szezonális ruhák vagy vendégeknek szánt extra ágyneműk.

A zsákokkal biztos lehet benne, hogy az elrejtett dolgok védve lesznek a nedvességtől, portól és a molyoktól, így amikor újra előveszőket, pontosan ugyanolyan állapotban lesznek, mint amikor beletette őket.

A készlet öt darab 60 x 80 centiméteres zsákot tartalmaz - ez tökéletes méret a különböző tárgyak tárolásához. Biztos, hogy találsz majd rájuk felhasználási lehetőséget!

A vákuumzsákok megkönnyítik a ruhatár rendszerezését - rengeteg helyet takaríthat meg, és a dolgokat is rendbe szedheti. Mindemellett a nyaralásra való csomagoláskor is jól jönnek majd - sokkal több dolog fér el a bőröndödben, még a kisebbekben is!

A vákuumzsákok használata nagyon egyszerű - ráadásul nem igényel bonyolult eszközöket. Először is, tedd a kiválasztott tárgyakat a zacskóba, és rögzítsd egy cipzárral. Ezután pedig egy pumpával vagy porszívócsővel szívd be a levegőt. És máris kész, a dolgaid máris kevesebb helyet foglalnak!


 

A termék főbb jellemzői:


Öt darab 60 x 80 cm-es zsák
Könnyen kezelhető és újrafelhasználható
Ruhák és egyéb szövettermékek tárolására
Akár 80%-kal csökkenti a csomagolt termékek térfogatát
Szorosan záródik a nedvesség, a por és a molyok elleni védelem érdekében
Hasznos a ruhásszekrény rendszerezéséhez és utazáshoz való csomagoláskor


 





Méretek:



Vákuumzsák: 60 cm x 80 cm
Csomagolás: 36,5 cm x 25,5 cm x 6 cm




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Vákuum zsákok ruhákhoz 5 db 60x80cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: