Betöltés...

Eldobható kutyapelenka, nedvszívó higiéniai alátét, 100 darabos, 30 db nylontasakkal

Ár: 4.190 Ft

Eldobható kutyapelenka, nedvszívó higiéniai alátét, 100 darabos, 30 db nylontasakkal 



Ezek az eldobható kutyapelenkák rendkívül nedvszívóak, amelyek nagyfokú felszívóképességet és vízállóságot biztosítanak. Az eldobható alátétek jól alkalmazhatók az otthonok padlójának és bútorainak védelmére, valamint a háziállatok szobakenneljének és alomtálcáinak kibélelésére. Puhák és nem gyűrődnek, ráadásul rendkívül gyorsan és alaposan felszívják a nedvességet, így a legjobb védelmet nyújtják.


A higiénikus alátétek megbízhatóak és tökéletesen alkalmasak az állatok szobatisztaságra neveléséhez. Jól működnek kölyökkutyáknál és idősebb, beteg kutyáknál egyaránt. A higiénikus alátétek nemcsak kutyák, hanem macskák, sőt nyulak számára is használhatók.


A készlethez 2 tekercs nylontasak is tartozik, egyenként 15 darab erős, tartós zacskóval a használt higiéniai alátéteknek. A tasakok használhatóak a háziállattal való séták során is.


Az alátétek belsejében lévő dombornyomott mintázatnak köszönhetően minden folyadék az anyagon marad, ami nagyobb nedvszívó képességet eredményez. Egyszerre 170 ml folyadékot képesek felszívni.


A háziállatoknak szánt egészségügyi betétek utazáskor vagy környezetváltáskor is hasznosak. Használhatók az autóban, szállodákban vagy más olyan helyeken, ahol a kutyának „szüksége van”, de a kültérhez való hozzáférés korlátozott.


Tulajdonságok: 




Higiéniai alátét háziállatoknak
Nagy nedvszívóképesség (170 ml)
Dombornyomott mintázat
Szín: kék / fehér
Anyag: nem szőtt anyag + fapép
A tasakok anyaga: polietilén
Alátét mérete: 33×45 cm
Tasak mérete: 29×21 cm
Egy pelenka súlya: 14 g


A csomag tartalma:



100 db alátét
2 tekercs tasak (2×15 db)




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Eldobható kutyapelenka, nedvszívó higiéniai alátét, 100 darabos, 30 db nylontasakkal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP